PSG1Paris Saint-Germain speelde afgelopen weekeinde kampioen in de Franse voetbalcompetitie. Geheel terecht vierden duizenden supporters dan ook deze landstitel in de hoofdstad van Frankrijk. Ordediensten van de politie hielden de festiviteiten nauwlettend in de gaten en helaas was hun massale aanwezigheid nodig. De ‘nieuw-Franse’ supporters maakten immers van de gelegenheid misbruik om even te gaan ‘winkelen’ op de Champs-Élysées en dit midden in de nacht…

Uitweiden gaan we niet doen, want beelden zeggen meer dan duizend woorden. Onder andere Peugeot, Hugo Boss, McDonalds, en zoals te zien op minuut 8 van onderstaand filmpje, een Vespa-winkel, kregen het bezoek van de ‘feestvierders’. We vermoeden dan ook dat het voor één nacht rustig was in de Parijse banlieues…

Bekijk hier het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=T5xomrO-7oA&feature=youtu.be

PSG2
Deze vreemdeling werd betrapt toen hij wilde wegvluchten uit een Vespa-winkel op de Champs-Elysées. Aan zijn gebaren te zien heeft hij er “niets mee te maken” en zal hij het wel weer “kunnen uitleggen”… 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “[VIDEO] PSG kampioen? Fijn! Laten we gaan plunderen op de Champs-Elysées…”

  1. Zogenaamde “jongere”(ge weet wel)

    “We mogen ons toch een beetje politiek-correct amuzeren, zeker ,

  2. Staat ook ons te wachten…

  3. man man man

Trending

%d