Brullende Borsten van FEMEN leuken Jean d’Arc-herdenking op

femen parijsDe brullende borstenbrigade FEMEN heeft weer toegeslagen. Deze maal doken vier tietentoners op in een gebouw nabij de jaarlijkse rechtse Jean d’Arc-herdenking in Parijs. De tepeltrawanten ontrolden een spandoek met de lichtjes onnozele tekst ‘sextermination for nazis’ op. De behahaters werden daarna onder politiebescherming door de brandweer afgevoerd.

Daarmee komt een voorspelling uit die al een tijdje geleden geuit werd: het is maar een kwestie van tijd voor het tettentheater zal opduiken bij rechtse bijeenkomsten. En ziedaar! Wij zitten met een visademke te wachten op de eerste ontmoeting tussen de Fijne Vleeswaren en pakweg Voorpost of NSV! De boze reactie van de rechtse militanten in Parijs is begrijpelijk, maar misschien is een bulderlach, minachting en verder negeren een betere strategie…

7 comments

  1. Het is Jeanne, en niet Jean d’Arc :-) (en als we dan toch bezig zijn, Sint-Jeanne d’Arc mag ook)

  2. @ M. 13 mei 2013 • 16:38
    Je zou er wel eens bekaaid kunnen vanaf komen want één van de dames blijkt een omgebouwde kerel te zijn…dus boer let op uw ganzen.

  3. Nemen die van Femen ook mannen aan? Ik ben anders wel geïnteresseerd om hun rangen te vervoegen. Dit om voor de hand liggende redenen. Indien zij geen mannen toelaten, zijn zij seksistisch en dient het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding als dusdanig op te treden. Mijnheer De Witte, er is werk aan de winkel! Of jaagt die inquisitie enkel op blanke Vlaamse mannen?

    1. M De Witte kan maar op blanke mensen schieten,als een moslim wat verkeert doet dan zie en hoor je hem niet ;Hij wordt er zelf dik voor betaald ;

  4. Het zijn schandalen die dat doen geen eerbied voor hun lichaam ze zijn er veel te goed mee :

  5. Waarom worden die dolle wijven niet opgepakt voor exhibitionisme of openbare zedenschennis ? PAS DE WET TOE !

  6. Zag ik daar geen Vlaamse leeuw ? domme linkse trutten ook een manier om van straat proberen te geraken

Comments are closed.