Pim Fortuyn

pim fortuynElf jaar geleden werd Pim Fortuyn, de politicus van het volk en van de Lijst Pim Fortuyn (LPF), afgeschoten door de extreem-linkse activist Volkert van der Graaf. In Nederland wordt iemand na tweederde van het uitzitten van een gevangenisstraf vrijgelaten. Volgend jaar komt de politiek moordenaar met andere woorden op vrije voeten.

In aanloop naar een vervroegde vrijlating mag de gedetineerde in kwestie normaliter op proefverlof, maar hier werd bij deze ‘verdraagzame democraat’ een stokje voorgestoken, aangezien de impact van de moord te groot is geweest en niet kan worden ingestaan voor de veiligheid van Volkert…

En terecht. Nooit vergeten, nooit vergeven.

4 comments

  1. fuck pim hij is geen haar beter als de rest ,
    open uw ogen en zie dat deze man een even grote praatjesmaker en gevaar was voor ons blanke dan wie dan ook

  2. De moord op Pim Fortuyn was een zoveelste bewijs van de onverdraagzaamheid van links. Had hij nog geleefd, dan zou Nederland er nu veel beter voorstaan.

Comments are closed.