Barbara Pas tijdens het persmoment n.a.v. de overdracht.

In het belgische schijnparlement leverde PS-schurk Flahaut, die dankzij de steun van NVA daar als voorzitter zijn zakken vult op een onvoorstelbare schaal, gisteren weer een fraai bewijs van het feit dat er in dit land geen vrije meningsuiting is. De socialisten, die dit land naar de ondergang voeren, wilden weer een emo-nummertje opvoeren door zogezegd op te komen voor de arme kindjes tegen de stoute bedrijven.

Barbara Pas (VB) doorprikte het nummertje door correct vast te stellen dat er in de rode verzorgingsstaat wel geld is voor illegalen maar niet voor een ziek kind. Waarop Flahaut doodleuk de microfoon dichtdraaide. Later zou dat trouwens nog een tweede keer gebeuren. U zegt iets politiek-incorrect over de multikulturele chaos? Zwijgen! Verkozen of niet.

Merk ook op dat Maya Detiège, de vrouw van de VRT-extremist die het prima vond dat Pim Fortuyn doodgeschoten werd, wat later gilt dat ‘gezondheidszorg VOOR IEDEREEN moet zijn’. Daarmee bedoelt zij: ook voor alle illegalen die onze wetten negeren, ons land binnenstromen en hier genieten van neuscorrecties en dure ingrepen. Ziedaar waarom onze sociale zekerheid onbetaalbaar wordt…

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/villapolitica/EP_130502_VillaPolitica?video=1.1619083

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “[VIDEO] ‘Wel geld voor illegalen, niet voor Vlaams kind’: micro dicht”

 1. Nick Bierinckx

  In dit verhaal worden we er langs twee kanten ingeluisd. Eerst is er het verhaal van de megabedrijven die de gewone man langs alle kanten vanalles willen opdringen, maar daarnaast is er natuurlijk het verhaal van de SP.a/Groen die als de Robinhoods die grote stoute multinationals eens een lesje gaan leren (en er uiteindelijk toch niks aan doen!).

  Aan de andere kant zijn de Vande Lanottes en co anders ook niet vies om de Vlaming/Belg eens om te draaien en hem/haar zo het geld uit zijn/haar zakken te schudden. De rode schurken die bv achter de groene stroommaffia zitten en ons via politieke weg hoge nettarieven door onze strot duwen, trekken heftig van leer dat andere bedrijven op een minder dwingende manier woekerwinsten proberen maken.

  Natuurlijk zijn GDF-Suez en andere multinationale bedrijven er op uit om via misleidende reclame de gewone man armer te maken, maar hierin heeft hij/zij (mits enige kennis en vernuft) nog een beetje keuze in welke prijs hij voor elektriciteit en gas hij/zij wil betalen.

  Vele media brengen het verhaal van Viktor als afleider van wat er echt schuil gaat in deze. Een emotioneel verhaal waar men nieuwsuitzendingen en krantenpagina’s kan vullen, waar er aan de andere kant veel maatschappelijke relevantere zaken gebeuren waar in alle talen door onze media over gezwegen wordt. Net als enkele moslimstrijders naar Syrië trekken een overroepen probleem is waar de ware toedracht die er achter schuil gaat niet of nauwelijks wordt belicht, doet men hier juist hetzelfde.

  Natuurlijk is dit voor die familie een schrijnende zaak en natuurlijk moet men hier aandacht aan schenken, maar dit als nationaal probleem nummer één naar voor te schuiven zitten we toch met een enorm mediaprobleem. Het feit dat wij hier in Vlaanderen maand na maand achteruit boeren door allerhande factoren waar de politiek direct en indirect een hand in hebben en het feit dat onze media het zien, maar niet of nauwelijks belichten baart me meer zorgen.

  En zoals in zovele kleinere voorvallen met een groter verhaal rond, schetst Barbara Pas uiteindelijk wel het totale plaatje door te stellen dat een groot deel van onze traditionele politiek telkens met twee maten en twee gewichten werkt. En dat die zelfverklaarde wereldverbeteraars telkens anticiperen op de waan van de dag, zonder maar één ding te veranderen aan het vele onrecht dat vele onder ons dag na dag moeten ondergaan en waar de traditionele politiek in alle talen liever over zwijgt!

  Wederom versterken de media – met op kop de VRT – en de progressieve ‘reutemeteut’ elkaar door de (correcte) analyse van Barbara Pas af te doen als inhumaan, waar zij zelf met hun politieke vriendjes al decennia lang de weg vrij maken naar een veel grotere inhumaniteit als men het groter plaatje bekijkt!

 2. Rakkertje…..hoe begrijpelijk jouw woede ook, ik geloof hier te moeten zeggen dat die krachtterm jouw alleszins rechtvaardige standpunt geen goed doet… met vriendengroet,

 3. Ze hebben de illegalen nodig om stemmen te ronselen ;met een Belg zitten ze er niet in

  1. Nick Bierinckx

   Een illegale kan volgens mij moeilijk gaan stemmen, want hiervoor heb je op zijn minst verblijfspapieren nodig (lokale verkiezingen) en voor nationale verkiezingen de Belgische nationaliteit.

 4. Coleirige Blanke Man

  Pure en onversneden xenofilie is het , conform het politiek-correct adagium “andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken ” ! ONTHOUDEN IN HET STEMHOKJE VOLGEND JAAR !

 5. Eigen volk eerst verdomme ! ! !

Trending

%d bloggers liken dit: