cheguevaraneeUit een lezersreactie van ‘NoNonsense’ in onze redactiemodule:


“Ooit dacht ik nog echt links. Had een poster van latinoboy Che Guevara op mijn kamer en luisterde naar reggae en wereldmuziek. En ik hing rond in allerhande linkse keten in Gent en Antwerpen zoals De Vooruit en zo.

Tot ik vaststelde hoe hardnekkig die gasten de feiten die iedereen om zich heen ziet gebeuren blijven ontkennen. En diegenen die ze toch durven aan de kaak stellen regelrecht DEMONISEREN! Sindsdien heb ik mij afgekeerd van die bende. Het dédain waarmee ze de gewone Vlaming die zich zorgen maakt om de toekomst van zijn land en uitkomt voor zijn keuze voor een meer rechtse politiek behandelen. Dat vond en vind ik nog steeds ronduit hemeltergend.

Ze noemen zichzelf ‘ruimdenkend’ en ‘verdraagzaam’. Toch heb ik nergens meer ‘hokjesdenkers’ tegengekomen dan in die linkse incrowd in onze grootsteden. Nee voor mij hoeft links niet meer, dank u.”

Proficiat, en mogen er nog velen tot dezelfde inzichten komen!

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Citaat van de dag: ‘ Voor mij hoeft links niet meer, dank u’”

  1. Ze willen de waarheid gewoon niet toegeven… ik begrijp echt niet hoe ze hun “denken” kunnen rijmen met de islam waar homo’s geëxecuteerd worden en vrouwen slagen een gewoonte is…
    om de ergste dingen maar te verzwijgen… volgens mij moet je dan gewoon high zijn.

  2. Het linkse profitariaat heeft er alle baat bij om de hand die hen voedt niet te bijten ,niet rood=geen brood ,het aloude dogma van de linkse “wereldverbeteraars”

Trending

%d bloggers liken dit: