roemeenseovervallondenTerwijl alle gevolgen van de massa-immigratie in onze media onder de mat worden geborsteld, is men in Groot-Brittannië veel opener over die zaken. De pers berichtte er zopas in alle openheid over een brutale Roemeense gangsterbende die juweliers terroriseerde met hamers en bijlen.

De gangsterbende, 10 Roemenen sterk, werd op dieventocht gestuurd vanuit het vaderland en stak ook speciaal met die reden het Kanaal over. Ze gingen wonen op een stuk braakland in een zelfgebouwde keet, waardoor ze ook nauwelijks te traceren waren voor politie en overheid. Vervolgens gingen ze op jacht naar Indische winkeliers, omdat die vaak een voorraad goud hebben liggen.

Telkens belde één Roemeen in deftig pak aan bij de veiligheidsdeur. Zodra die geopend werd, stormde de bende binnen en verbrijzelde alle veiligheidsglas met mokerhamers en bijlen.  De schade was enorm, aanwezigen werden met de dood bedreigd, en in één geval werd de knie van een aanwezige met een zware hamer aan gort geslagen.

De bende kon pas na lang en moeizaam speurwerk geklist worden. ”Ze lachten ons trouwens vierkant uit’, aldus de politie: ‘Jullie gevangenissen zijn voor ons vakantie’, zo klonk het.

Een Britse rechter veroordeelde de bende onlangs tot samen 80 jaar gevangenisstraf en voegde eraan toe: ‘wie naar hier komt om te stelen zal hard aangepakt worden.’ Of dat iets zal uithalen valt nog af te wachten, want Groot-Brittannië maakt zich ernstig zorgen over de verwachte toevloed na 1 januari 2014, als (wellicht) alle Roemenen en Bulgaren volkomen visavrij naar de hele EU mogen reizen.

In Vlaanderen is er geen vuiltje aan de lucht: de vraag waarom bv. het aantal woninginbraken jaar na jaar blijft stijgen wordt hier gewoon niet gesteld.

roemeenseovervallonden

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Roemeense overvallers: ‘Gevangenis hier is vakantie voor ons’”

  1. Ja bij ons wordt PERMISSIVITEIT nog altijd op het politiek-correcte Vogelenmarkt kraam versjachert, verpakt als …………..”verdraagzaamheid”(sic). De gevolgen zijn navenant…….

Trending

%d bloggers liken dit: