Kirchweyhe-trauert-um-getoeteten-Streitschlichter_ArtikelQuerOngeveer twee weken geleden werd Daniël in Kirchweyhe, een plaatsje onder Bremen, compleet aan gort geslagen en geschopt door een groep Turken. De eerste laffe aanval kwam langs achteren. Twee van hen wilden dit doen als ‘initiatie’ om in een bende opgenomen te worden.

Daniël was een doelwit omdat hij openlijk vaderlandslievend was. Het is al te erg voor woorden dat je blijkbaar volgens sommigen de dood verdient als je van je eigen land houdt.

Maar de familie en vrienden van Daniël moeten blijkbaar na zijn dood nog meer lijden dan ze al deden. Een gedenkplekje waar kaarsjes en briefjes neergelegd werden is verwoest door vrienden van de moordenaars. Ook de begrafenis werd bedreigd door de multiculturele ‘helden’. De ter aarde bestelling vond vandaag plaats onder politiebegeleiding.

Op internet maken velen zich vrolijk dat er wederom een Duitser gevallen is in de multiculturele chaos, terwijl de vrienden van Daniël verboden wordt om een simpele en serene wake te houden. Dit om “de Turkse bevolking niet te provoceren…”

Aankomende zaterdag wordt er hoe dan ook verzameld in Kirchweyhe om twaalf uur door vrienden van Daniël en kameraden van de Vrije Nationalisten, als laatste eerbetoon aan een vriend en aan iemand die vermoord werd omdat hij van zijn land hield.

daniel

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Daniël: vermoord door Turken en daarna onteerd”

 1. Een verhedendaagste herovering van niet enkel Europa, maar de ganse vermoslimde wereld zal een opdracht zijn voor een ver nageslacht, meen ik.
  Bovendien zullen er dan meer zogezegde mannen leven, die in zogezegde eenoudergezinnen, voornamelijk een vrouw als rolmodel kregen. Ga daar mee naar de oorlog!
  Dat is bij de vermoeide slimmen niet zo, tenzij uitzonderlijk.
  Aangezien westerse vrouwen geen of nog hoogstens 0,7 kinderen willen, is het feit in de grond al beslist.
  We sterven gewoon uit, en onze plaats wordt ingenomen. De evrouwcipatie van de man, zowel als de onwil van vrouwen om hun natuurlijke rol te vervullen in de leefgemeenschap, doen ons gewoon de das om!
  Laat ons nog genieten van de laatste vrijheid van de laatste generaties, zo lang het kan.
  Als Bruno Valkeniers meent dat vergemakkelijken niet zo goed is dan faciliteren en we in het Pallieterke moeten lezen over cahiers van …, journaille dit en dat, encanailleren zus en zo, weet je dat verandering nog niet voor morgen is.
  Flamingant is een Frans scheldwoord, een Vlaamsgezinde is niet goed genoeg? Ook jullie houden ervan om met Nederfranglais als identitairen te dwepen?

  Jongens, trek dan gelijk met je opoe een soepjurk aan en ga ergens anders leugens vertellen he!

  De eigen taal wordt verkwanseld voor het dwepen met de taal van overheersers en uitzuigers.

  Samen met Ward den Bever dus, en cour de route!

 2. Reconquistador de Amberes

  Wie eens een staaltje van autochtonofoob racistisch geweld wil meemaken raad ik aan, in mijn hoedanigheid van autochtone senior, om eens tram of bus te nemen doorheen het beruchte Reservaat B te Antwerpen. Men trekke best een harnas aan om het spuwsel en gestomp of gestamp van sommige “jongeren” die doorschuiven op te vangen op het voertuig Ik spreek uit ondervinding en daarom WEET ik ook dat de zoveelste Intifade met veel schade binnen het Reservaat B toch ENKEL een kwestie van tijd is, bezorgd defensief afwachten ! Laat u niet ringeloren door de stereotype gauchistische mantra’s “ja maar ze zijn niet allemaal zo” of “ge moogt niet veralgemenen” dat het telkens weer onder de politiek-correcte mat wordt geveegd ter camouflage, uiteraard met de borstel in de LINKSE hand, of wat dacht ge…….;

  1. Neem de volgende keer een videocamera mee, anders?

 3. Afschuwelijk wat de multikul en islam ideologie dag in dag uit kapot maakt. Rust zacht Daniël.

 4. Rust In Vrede Daniël.

  Wij zullen nooit vergeten, en NOOIT vergeven.

 5. Georges Pauwels

  In gans West Europa proberen de traditionele politici de steeds groter wordende incidenten met vreemdelingen onder de mat te schuiven.Men steekt zich altijd achter hun bekende slogan”ge moet ze niet allemaal over dezelfde kam scheren.In ons land is het nu de mode om het woord allochtoon in de media te weren..Dit beschouw ik als een opzettelijke poging om de criminele feiten van vreemdelingen te verdoezelen, en men tracht de brave burger vooral te misleiden en te laten veronderstellen dat het Belgen zijn die de feiten plegen.Nochtans weet ik na jaren lange ervaring dat op de tien criminele feiten die te lezen zijn in de kranten er wel acht gepleegd worden door vreemdelingen.De multicul is een totale mislukking in gans West Europa., degenen die logisch denken zullen het er wel mee eens zijn.Het is angstsaanjagend vast te stellen dat er in Brussel reeds 1 op 4 Arabisch praten en dat er in Limburg al 1 op vier vreemdeling is.De politici lachen het wel weg, maar als de massa immigratie zo fel doorgaat zullen deze verhoudingen nog drastischer worden.Er zal een dag komen dat in onze steden en gemeenten de balans volledig zal omslaan en dat de vreemdelingen de meerderheid zullen behalen..Door deze meerderheid zullen ze langzamerhand de burgemeesters en de schepenen leveren, die dan natuurlijk zullen pleiten voor ” eigen volk eerst”Een uiterst sombere toekomst voor onze volgende generaties..

  1. Eigenvolkse Weerstander

   De stereotiepe reactie en dito mantra ter zake van politiek-correct gehersenspoelden luidt immer ;”ja maar ze zijn toch niet allemaal zou” of “ja maar ge moogt niet veralgemenenen” met deze mantra-borstels wordt dergelijk autochtonofoob crapuleus geweld onder de politiek-correcte mat geveegd ter camouflage, uiteraard met de sossenrode borstel in de LINKSE hand ! Denk eraan in het stemhokje volgend jaar, bij uw electoraal vonnis die de Eigenvolkse Grote Kuis zal inluiden

 6. Die verschrikkingen staan ons hier ook te wachten. De meesten verkiezen hun hoofd in het zand te steken tot het te laat is!

 7. Het wordt hoog tijd dat alle nationalisten in het Avondland de handen in elkaar slaan, teneinde dit (KNIP) terug richting – in dit geval – Bosporus te jagen. Men moet niet éérst zulke daden plegen, om dan achteraf te gaan lopen huilen over “pogroms” en “etnische zuiveringen” en wat te gaan zwaaien met “mensenrechtenverdragen”. Immers, respecteerden die (KNIP) de rechten van Daniël Siefert? Respecteerden zij de rechten van Joe Van Holsbeeck? Van Patrick Mombaerts? Van de tienduizenden andere mannen en vrouwen die reeds het slachtoffer werden van agressie gepleegd door (KNIP) (wie zulke daden pleegt, kan men bezwaarlijk een mens noemen)? Neen, dat deden zij niet!

  Respect dient men te verdienen. In dit geval beten de (KNIP) echter in de hand die hen voedt. (KNIP) Heden ten dage wordt men evenwel niet geacht zulke zaken luidop te zeggen. Dan krijgt men namelijk meteen de stempel “racistisch”, of is men zogezegd “intolerant”. Nochtans zijn het niet deze “racisten” die raciaal geïnspireerde misdaden plegen. Deze wreedheden worden gepleegd door die brave “jongeren”, met hun schalkse bruine ogen. Maar geen kwaad woord daarover, want “ze zijn toch zo lief, meneer”! (KNIP)

  1. Die “Ottomanen” kan men uiteraard vervangen door een “minderheid” naar keuze.

   1. Reconquistador de Amberes

    Ik verkies de term “neo-Saracenen” vermits een geactualiseerde versie van de destijds (Spaanse) Reconquista voor GANS Europa onvermijdbaar noodzakelijk lijkt te zullen worden !

Trending

%d bloggers liken dit: