Citaat van de dag: over ACW

Welkom in Vakbondistan“In werkelijkheid gaat het hier om schatrijke holdings die samen goed zijn voor meer dan 1 miljard euro en die handelen in bankaandelen, gebouwen, fondsen en goederen. De opbrengst daarvan, grotendeels belastingvrij, wordt geparkeerd op geheime Luxemburgse rekeningen. Of het dan normaal is dat dergelijke winstgevende firma’s ontsnappen aan alle normale regels van boekhouding, controle en belasting mag ieder voor zich uitmaken…”

Dit schreef Rechts Actueel-medewerker Rob Verreycken al in 2010 in zijn boek ‘Welkom in Vakbondistan’ over de vakbonden in dit onzalige land. Geen enkele erkende vakbond in België gaat overigens vrijuit.

Bestel hier het boek.

2 comments

  1. het zal allemaal wel uitdoven ,daar zal de linkse media in dit land wel voor zorgen .

Comments are closed.