Zakia KhattabiHerinner u de poging tot uitzetting van Mohammed Chadli op 15 februari 2012. De man verbleef al sinds 1996 illegaal in ons land. In de zestien jaar dat hij illegaal in ons land was, werd hij maar liefst 42 keer opgepakt. Na het twintigste(!) bevel om het land te verlaten, werd de man door de politie zélf op het vliegtuig gezet. België was een crimineel armer. Althans daar werd vanuit gegaan.

Op diezelfde vlieger zat namelijk Fatiha Saïdi van de vreemdelingen- en criminelenlievende Parti Socialiste. Zij had door dat Mohammedje gedwongen naar het thuisland zou moeten terugkeren en dat brak haar vreemde hartje. Met de nodige toeters en bellen voorkwam ze zijn uitwijzing. De dame in kwestie was toen al senatrice. Het was echter uitstel van executie, want op 12 april (2 maanden later dus!) werd de man in kwestie toch effectief teruggestuurd.

Zopas overkwam ene Toutti Momin hetzelfde. Je zal het niet lezen in de klassieke media, enkel Filip De Man bracht het voorlopig aan het licht. Deze Tunesische knaap wilde graag nog wat langer in dit paradijslijk land verblijven, maar daar dacht de Dienst Vreemdelingenzaken net iets anders over. De man verbleef hier namelijk illegaal.

Een eerste poging om hem terug te sturen mislukte blijkbaar (ik vraag me dan altijd af hoe zoiets kan, maar goed). Bij de tweede poging geraakte men al tot op het vliegtuig. Net zoals Mohammedje van hierboven, begon Toutti van zijn tak te maken. Maar pech, o pech, er at weer een Brusselse senatrice op het vliegtuig. Ditmaal ging het om Zakia Khattabi van Ecolo.

De dame, die gezegend is met een oer-Brusselse naam, vond het blijkbaar schrijnend dat deze illegaal teruggestuurd werd en protesteerde. Meer zelfs, ze vroeg én bekwam een stemming(!) onder de passagiers om Toutti niet te laten terugsturen… Onder de indruk van deze ecofasciste stemde de meerderheid (die waarschijnlijk geen zin had in een roepende en tierende Tunesiër tijdens hun vlucht) om hem terug te laten afstappen van de vlieger nog voor hij was opgestegen.

Onmogelijk en toch waar gebeurd! Beide senatrices in bovenstaande verhalen zijn overigens allesbehalve onbekenden voor elkaar.  Zakia Khattabi is momenteel senatrice voor Ecolo, maar ook Fatiha Saïdi was ooit nog senatrice voor diezelfde partij, die de Franstalige tegenhanger is van Groen!. Pas na een ruzie in 2003 stapte ze over naar de PS. Beiden zijn dus senator en tevens waren ze samen even parlementslid in het Brusselse Parlement.

Vlaams Belang Kamerlid Filip De Man die het nieuws aan het licht bracht: “Een streng maar rechtvaardig immigratie- en asielbeleid staat of valt met een efficiënte uitwijzing van uitgeprocedeerde illegalen. Voor Ecolo en consorten zal het pas volstaan als iedereen hier kan verblijven. Legaal of illegaal.”

Een dag na het incident is Toutti Momin succesvol teruggestuurd naar Tunesië.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Opnieuw uitwijzing verstoord door Brusselse linkse senatrice”

 1. Die senatrices hebben een eed gezworen om de grondwet en de wetten van dit land na te leven en te beschermen.
  Vervolgen wegens meineed en hun mandaat afnemen.

 2. 2 criminele minder…jeej ? al zouden er geen nieuwe immigranten bij komen zou elk persoon die hier niet thuis hoort en moet vertrekken helpen :) maar aangezien er geen grenzen zijn , een schijn democratisch bestuur , een joodse media en een stel lafaards bij de politie (je kan er alleen werken zonder rechtse geschiedenis) voorangs posities ,maakt dat er vrijwel alleen maar linkse en sukkeltjes bij de politie zitten , de reden dat ik ACAB ben! maar goed, die 2 criminele minder zou je denken ? mensen mensen …die 2 zijn al lang die zelfde week vervangen door 20 nieuwe illigalen! dusuuh, maak je niet druk ;) en blijf lekker thuis achter je pc en een staatsburger , precies wat de jood wilt dat u doet .

  88

 3. Eco-fasicme-ofoob

  Wat moeten als die mislukte pgingen allemaal kosten aan (tevergeefse) personeelsinzet ? Waarom wordt die vrouw niet gesanctioneerd voor “belemmering van de rechtsgang” na haar onschendbaarheid op te heffen ?

  1. Geitewollensokker versnipperaar

   Ik begrijp dat u terecht schrik (“fobie”) hebt van het ECO-fascisme en de geitenwollensokken vandalenstreken die daarmee inherent verbonden zijn. Gelukkig veroordeelde de rechter de pattattenvandalen op het “aardappelproces” recent tot celstraffen ! Al zie ik ze nog niet zo direct naar Bokrijk terugtrekken met hun ossewagen om daar met hun tondeldoos het haardvuur aan te steken, zo “gezellig” primitief. “Leve de achteruitgang” klinkt het gifGROENe adagium.

 4. Wat mij het meeste stoort aan dit soort voorvallen is dat ze niet aan de grote klok gehangen worden om de publieke opinie niet te beïnvloeden. Dat sommige politici dit proberen te verhinderen is één zaak, maar dat onze rood-groene media in alle talen zwijgen over alle problemen met migranten is voor mij een veel belangrijker iets. Het is ieders democratische recht om op te komen voor wie en wat hij wil, maar het is wel een democratische plicht van onze nationale media om objectief de bevolking in te lichten over die dingen die gebeuren!

 5. Dat ze de twee lawaai makers mee het vliegtuig op zetten en naar hun land sturen ,het zijn zelf vreemdelingen die op onze kosten leven ,,

  1. juist, daar kan ze trouwens 10 hoofddoekjes over elkaar dragend, stevig aangesjor tot blauw wordens toe “tegen de zonneslag”

   1. Die vreemde mag alles doen om dat een van de ps is ze hebben hier veel lawaai te maken en leven ook op onze kosten ;zend de hele troep terug naar hun land ,in hun land zouden ze zo veel lawaai niet moeken maken en daar met een kop vod op hun hoofd lopen en goed zwijgen of ze krijgen klop van hun man maar hier is alles toe gelaten zo lang es stemmen kunnen ronselen voor de PS =

 6. Op straat komen tegen deze bende , en naam en toenaam scanderen ,helpt misschien

 7. Het wordt tijd dat ze haar het vliegtuig op zetten terug naar haar land

 8. Salut en de wind vanachter, en neem die twee oer-Brusselaars ineens mee, zijn we daar ook vanaf.

Trending

%d