GreeceGoldenDawnDe partij ‘Gouden Dageraad’ in Griekenland heeft duidelijk de wind in de zeilen.  Tegen de straatterreur van extreem-links in wordt het nationalistische verzet van de Grieken tegen de EU en de massa-immigratie stevig vorm gegeven.

Zopas trok een massabetoging door Griekenland die volgens de partij zelf liefst 50.000 deelnemers lokte!  De betoging zou, voor zover ons Grieks reikt, een herdenking geweest zijn van drie Griekse militairen die in 1996 stierven toen hun helicopter neerstortte boven de Imia-eilanden, een stukje Grieks grondgebied dat met geweld door de Turken wordt opgeëist.

Turkije heeft een lange geschiedenis van genocide tegen de Griekse minderheid in Klein-Azië, en bezet nog steeds de helft van het Grieks-culturele Cyprus.  Volgens de officiële versie stortte de heli neer door een mechanisch defect, volgens de veel algemener geloofde versie werd het toestel wel degelijk neergehaald door de Turken, maar besloten de regeringen onder druk van NAVO en VS om het conflict niet te laten escaleren.


Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Massa herdenkt Imia-slachtoffers met Gouden Dageraad”

  1. Platina Dageraad

    Goed initiatief !

Trending

%d