Plots is het ras wél van belang voor de media? Hypocrieten!

crapuulGisteren dook een filmpje op over 8 lafbekken die iemand op 4 januari net niet dood stampten in Eindhoven. De feiten op zich zijn uiteraard een schande en dat er nu een heksenjacht gestart is in een tijdperk waar de sociale media heersen, is niet echt verwonderlijk te noemen en zelfs begrijpelijk.

Wat echter even storend is als de feiten zelf, is de berichtgeving hieromtrent. We hoeven er enkel maar het artikel van Het Nieuwsblad bij te nemen. Lees even mee: “Sinds vanmorgen circuleert zelfs een groepsfoto waarop de acht daders tijdens de nacht van de feiten met veel plezier poseren. Zeven van de acht zijn blanke jongens.” Hier stoppen we even. Het moet blijkbaar heel belangrijk zijn dat zeven van de acht daders géén vreemdeling zijn. Wanneer het wel zo zou geweest zijn, stond er hoogstwaarschijnlijk (en we weten allemaal dat het zo zou zijn) dat het om 8 ‘jongeren’ ging.

Tweede stukje: “Volgens het Eindhovens Dagblad (ED) zijn de ‘Belgische’ verdachten eigenlijk Nederlandse jongens. Hun ouders zouden naar België zijn verhuisd.” Wel wel wel, vervang hier eens het woord ‘Nederlandse’ door ‘Marokkaanse’ of ‘Turkse’… Ik denk niet dat er dan op dezelfde manier zou geschreven worden over dit crapuul! Nu goed, we moeten van de media niet verwachten dat ze ineens politiek incorrect gaan worden , maar het viel ons gewoon even op en wilden het jullie niet onthouden. Oordeel vooral zelf.

janhagel
Ondertussen werd deze foto verspreid op het internet…

5 comments

  1. Duidelijk een multikultureel groepke, er zit een Ismaël tussen en die Bob Sloots lijkt me toch duidelijk Aziatische kenmerken te hebben.

  2. Elke dinsdagavond is er “Opsporing verzocht” op NL1. Daar durven ze wél zeggen dat 80% van de gewelddadige overvallen en tegenwoordig vooral laffe overvallen met zinloos geweld op bejaarden thuis, gepleegd worden door licht- en donkergetint crapuul!

  3. Ja maar dergelijke tweezakkerij in de “duiding”(sic) is toch politiek-correct !

  4. De ogen en de abnormale blik zegd genoeg…Rijp voor de Psychiatrie!

Comments are closed.