[VIDEO] 5 miljard EU-geld voor moslimextremist Morsi die ‘haat wil levend houden’

Islamisten branden wetenschappelijk instituut Egypte platHerman Van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad, heeft bij zijn ontmoeting in Caïro met Moslimbroeder en Egyptisch president Mohamed Morsi aangekondigd dat de EU Egypte voor 5 miljard euro aan giften, goedkope leningen en gewone leningen aangeboden heeft “om de overgang naar de democratie te steunen”.

Morsi is lid van de Moslimbroederschap, die niet anders dan als een fundamentalistische en gewelddadige islambeweging kan worden omschreven. Het motto van de Moslimbroederschap laat niets aan de verbeelding over: ‘Allah is ons doel, de Koran is onze grondwet, de Profeet onze leider, strijd onze weg, en dood voor Allah onze hoogste aspiratie’. Bij de revolutie werden symbolen van slechte Westerse zaken als boeken lezen, zoals de bibliotheek in Caïro, platgebrand.  In de praktijk houdt het zogenaamde ‘democratiseringsproces’ waar Van Rompuy van spreekt in dat vrouwen, christelijke Kopten en andere minderheden worden onderdrukt en dat vrije meningsuiting onbestaande is. Het kan dan ook niet verbazen dat sinds de val van Moebarak in maart van vorig jaar meer dan 100.000 koptische christenen uit Egypte zijn gevlucht vanwege intimidatie door moslims en gebrek aan bescherming door de regering.

Morsi laat absoluut geen twijfel bestaan over zijn intenties, die in lijn liggen met de islamistische principes van de Moslimbroederschap. Zo noemde hij Joden meerdere malen “de nakomelingen van apen en varkens”. In oktober van vorig jaar nog bad Morsi voor de “overwinning op de ongelovigen” en de vernietiging van de Joden.  De beelden liegen er niet om:

Philip Claeys (Vlaams Belang) zegt dat het bijzonder cynisch is dat de Europese Unie – nota bene als winnaar van de Nobelprijs voor de vrede – met miljarden aan belastinggeld, een islamistische president steunt die lak heeft aan de rechten van vrouwen, homo’s en niet-moslims. ‘Het land verwordt steeds verder tot een islamitisch kalifaat, waarbij meer en meer elementen van de sharia worden ingevoerd. Terwijl een kwart van de Europeanen de armoedegrens heeft bereikt, financiert de EU deze verwerpelijke evolutie. Dat kan niet.’, zo klinkt het.

7 comments

 1. Ach, oude mensen leveren wel weer zorg en pensioen in om die mooie idealen op kosten van’t algemeen te kunnen blijven bekostigen. En mocht dat niet genoeg zijn dan kunnen nog altijd parkeerpremies en marktgelden omhoog. Desnoods worden er extra belastingen geheven op gebruik van gas, benzine, water en electriciteit naast dat er Euro’s worden bijdrukt om spaargelden van noeste spaarders te ontwaarden. En helpt dat ook niet dan kunnen er ook nog meer pyjamadagen in de zorg georganiseerd worden.

 2. @ Remi Schillewaert 17 januari 2013 • 22:53

  “…meer en meer gewone mensen doen inzien…”

  Ik ben ervan overtuigd dat je in deze mis bent, de “gewone mens” weet amper wat er zich afspeelt op nationaal vlak laat staan dat het hun ook maar iets intereseert.
  Hoeveel mensen lezen deze blog, stel dit tegenover hoeveel er dagdagelijks kijken naar het brt of vtm non nieuws waar manipuleren of verzwijgen de gewone gang van zaken is.
  De waarheid is dat er uiterst weinig mensen interesse betonen voor politiek (en dan zeker buitenlandse politiek) luister eens goed als je in een willekeurig stemlokaal tijdens verkiezingen staat te wachten…
  De enige vraag die ze (zichzelf) stellen is : kan ik volgend jaar nog naar pakweg egypte of tunesie…
  Kort gezegd of ze nog naar een haatbaarden paradijs kunnen vertrekken zonder risico voor lijf en leden.
  Dra is het in de haatbaarden landen met hun in aantal toenemende soepjurken die voor de sharia pleiten afgelopen voor Westerlingen daarheen ter gaan op vakantie, bedoel ik zeer zeker het door de “gewone mensen” bejubelde egypte.
  Velen zijn blijkbaar Luxor al vergeten en toen was Moebarak nog aan de macht, hij was de dam tegen haatbaarden…
  Tot slot, hoeveel “gewone mensen” weten wat het eurabia project van de schulzen, barossos en van rompuys betekend, hoe ze te werk gaan met wetten, verordeningen en besluiten, hoe ze steeds stap voor stap zetten om het Vrije Oude Europa te vernietigen en om te vormen tot een eurabia.
  van rompuy noem ik een grote schoft, hij is een oud jezuiet en zie hoe hij nu de Joods Christelijke waarden van Europa totaal onderuit haalt en zonder enige zelfreflextie vijf miljard euris aan een MOSLIMBROEDER schenkt.
  Wat is democratie voor de eurabia trojka, gemakkelijk antwoord alles wat zij eenzijdig beslissen.

 3. Deze feiten, evenals de gepaste reacties, zullen meer en meer gewone mensen doen inzien dat Herman Van Rompuy en Co intellectueel oneerlijk zijn. En dit nog: Vanavond op Canvas : De moordenaar van zijn zuster. Het gaat over een eremoord in Duitsland. Had ik niet verwacht van Phara. Zou er toch iets gaan veranderen?

 4. Deze haatbaard is dus volgens eurabiadictator van rompuy de geschikte leider om democratie in egypte te brengen…

 5. WAARSCHUWING (voor Toon) ‘ongekuiste versie’.

  Ik ben ook maar een mens wat betekend af en toe eens lui, zal het hier in de praktijk brengen door een reactie die ik op een andere blog heb geplaatst hier ook weer te geven.
  De context is dezelfde : de verfoeilijke eurabiadictators en wat ze denken te mogen doen zonder enige tegenspraak te dulden.
  Grootste schoft in deze is van rompuy.

  Jullie in Nederland en wij in Vlaanderen, niet zoveel verschil wat betreft komplete waanzin door het poco zooitje die bestuurt zonder een legitieme Rechtse meerderheid.
  De kleine verschillen zitten bv in het feit dat bij ons met geen woord gerept wordt over de WAANZINNIGE beslissing om de haatbaarden in egypte 5 MILJARD euris kado te doen…VIJF miljard belastingsgeld zonder dat u en ik ook maar enige mogelijkheid hebben om daar tegen in te gaan.
  Die eurabiadictator van rompuy zwelgt (net als de schulzen barossos en andere geschifte eurabia maloten) in zijn eigen grootsheidwaanzin (jawel bij hun treffend : waanzin).
  Ik lees dat die pvda boy frans timmermans minister van Buitenlandse Zaken het maar normaal acht want ze hebben er recht op zegt die minkunkel…OPZOUTEN pvda (is Partij Van De Arabieren) .
  Ook in Vlaanderen is er zo’n bende begonnen en ze geilen op mao, stalin en consoorten.
  En de media denkt u…legt die aan de kiezer uit dat de pvda communisten zijn ?
  Nee hoor want de media is een samenraapsel van oud mei 68tigers en andere nazaten van het hippie gebeuren, komt daarbij dat Latijn/Grieks net iets te moeilijk was voor veel hournalisten studentjes dus maar het gekende Pol Soc uitgezeten en laat daar toevallig veel linksen en extreem linksen hun broek verslijten want die richting is een ticketje voor gesubsideerde multikul propaganda en diverse leuke statuutjes met de eveneens rijkelijke subsides.
  Is het om de multikul te pamperen worden er op geen miljoenen of meer euris gekeken.

 6. zolang de Europeaan dit blijft slikken zal er niks noppes veranderen en zullen de extreem overbetaalde nitwits van de EU de marsorders van de Loge maffia blijven volgen

Comments are closed.