Drama-queen én citaat van de dag

nmbs“Tijdens de nacht van 9 en 10 november 1918 werd het station van Denderleeuw door de Duitsers gebombardeerd. Nu anno 2013 is er een nieuwe invasie van extreem-rechts”, aldus Denderleeuws sp.a-schepen Yves De Smet in de Gazet van Antwerpen.

Volgens plaatselijke bronnen is het station van Denderleeuw ondertussen heropgebouwd, maar wordt het – zeker na 22u ‘s avonds – bezet door mensen van Afrikaanse afkomst. Of ze van extreem-rechtse strekking zijn, is voorlopig onduidelijk.

5 comments

  1. En niet te vergeten de bezetting door de francofonie, met Frankrijk op kop: verfranst Vlaanderen, Brussel en de faciliteitengemeenten, met de collaboratie van de Vlaamse francofielen, gepaard met vernietiging van taal en cultuur, door Lodewijk XIV en Napoleon. Maar de invasie gaat steeds verder. Dat allegaartje mag het VB , ongestraft een ondemocratische partij noemen!

  2. Ze hebben het ver gebracht met de vreemdelingen ,ze zuigen de sociale zekerheid leeg om stemmen te winnen ;

  3. Wat een bleiterke !
    En daarbij als ze nu nog steeds- na bijna 100 jaar – nog moeten zeveren over de Duitse “bezetting”, waarom spreken ze dan niet over de huidige bezetting van ons land door honderduizenden (Noord) Afrikanen en dergelijke ?

  4. Ik denk dat Denderleeuw beter af is met een invasie van extreem-rechts dan met een invasie van extreem-links. U niet?

Comments are closed.