Nieuw ontwerp, aantal Rechts Actueel-fans blijft stijgen

React1000Rechts Actueel heeft een nieuw uiterlijk. Het oogt frisser en moderner, maar wees gerust, de inhoud van de webstek blijft minstens even scherp. Tegelijkertijd stegen we op facebook boven de 1000 fans. Er zijn er die het met minder fans moeten stellen, maar we gaan niet beginnen met enige vorm van leedvermaak. De algemene teller van Rechts Actueel staat momenteel boven de 642.000 bezoekers, waarvoor we jullie uiteraard willen bedanken!

De webstek is anders ingedeeld en dat vraagt misschien toch een klein overzicht. Het meest recente artikel staat altijd bovenaan in het bruinoranje blok. Rechts daarvan (helaas aangekondigd in het Engels, maar dat proberen we nog te veranderen) vind je de 5 opeenvolgende meest recente artikels. In de linkerkolom zullen de advertenties staan, terwijl in de rechterkolom de sociale media en wat informatie over Rechts Actueel staat. Ook in de rechterkolom kan je je aanmelden voor een Epost-melding telkens er nieuwe artikels verschijnen.

In het centrum van de webstek komen er 8 categorieën: ‘actualiteit’, ‘politiek’, ‘cultuur en media’, ‘europa’, ‘partijen’, ‘vlaamse beweging’, ‘immigratie en asiel’ en tot slot de categorie ‘wereld’. Per categorieblokje zullen dan de meest recente artikels onder die categorie staan. Ook nieuw is de verwijzing links van ieder artikel naar gelijkaardige artikels. Geef gerust je mening over de nieuwe webstek en aangezien er de komende dagen nog wat gesleuteld wordt hier en daar, verontschuldigen we ons alvast voor de mogelijke ongemakken.

4 comments

  1. Mijn gelukwensen met de lovenswaardige pogingen om toch niet teveel Nederfrengels te gebruiken.

    Het zou ook wel mooi zijn, om de mogelijkheid in te voeren, je eigen flaters te kunnen verbeteren.
    Het kan iedereen overkomen en op vele vergelijkbare ondernemingen wordt het aangeboden.

  2. Zolang de verpakking alleen maar verandert en niet het ideëngoed !

    1. @h.z.v. waarom zou, in Gods-/Wodansnaam, Rechts Actueel, zijn ideeëngoed moeten veranderen ?? Als’t u niet aanstaat, moet ge hier maar niet komen hé. @ de redactie: proficiat, goed bezig !!!

Comments are closed.