Gouden Dageraad onder vuur. Letterlijk.

Bij de verkiezingen in juni vergaarde de partij Gouden Dageraad 18 zetels in het Griekse parlement. Sindsdien ligt de partij onder vuur. “Want het Nationalistisch Monster moet gestopt worden”, aldus de Linkse Kerk (mensenrechtenorganisaties, linkse partijen en actiegroepen). Mensen in binnen- en buitenland worden via diverse media gewaarschuwd toch vooral heel bang te worden voor deze partij. Als je dat maar vaak genoeg blijft herhalen is er altijd wel een gek te vinden die denkt iets te moeten gaan doen. Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag is een partijkantoor van de Gouden Dageraad opgeblazen. Gelukkig zonder slachtoffers, deze keer.

De Gouden Dageraad is aan een grote opmars bezig. Volgens de peilingen kunnen ze rekenen op 16% van de stemmen als er vandaag gestemd zou worden. De partij is actief in de volkswijken en ondersteunt via kleine kantoren de bevolking en in het bijzonder de winkeliers. Hier kunnen mensen advies inwinnen en een luisterend oor vinden voor hun noden. Ook wordt er door de Gouden Dageraad regelmatig gepatrouilleerd door middel van een burgerwacht om illegalen en criminelen op afstand te houden. De kans is klein dat de partij zich zal laten tegenhouden door anarchistische tegenwerkingen. “Alles wat jou niet vernietigt maakt jou sterker” wordt weleens gezegd…

2 comments

 1. Vrijheid, blijheid broederschap, alles mag en moet en kan/ Het enige wat verkeerd is, is verbieden en beperken. Dit is links , liberaal en socialistisch én democratisch In feite is elke liberaal en democraat even links als de zon wit is.
  Anarchie is links en staat gelijk met het afbreken van elk stuk gezag en het verafschuwen van hiarchie. Iedereen gelijk, geen hiarchie, dus anarchie.
  Wie die anarchie bestrijd, bestrijd de gelijkheid en de vrijheid van al de vreemde volkeren die volgens datzelfde principe van zelfvernietiging onze landen mogen komen bezetten.
  Want een land bezetten mag, als het maar zonder oorlog is. Wie verstand heeft die begrijpe het! Wie zijn menselijk verstand op nul zet en de emotie laat werken die vind hetonmenselijk om mensen te verbieden een land te bezetten. Links denkt in termen van tolereren en verdragen.
  De schizofrenie gaat zelfs zover dat een volksmassa dat een religie aanhangt die alles verbied wel moet getolereerd worden een land te bezetten en door links zwaar wordt bestraft , diegenen die hun eigen land wllen vrijmaken van deze mensen alléén maar omdat ze geweldloos andermans land klemen. Verbieden mag niet, want dat is niet vredevol!
  Met andere woorden, en nu smijt ik een stok in een leeuwenkooi,:” als hitler zonder geweld Europa had bezet, dan was dat voor links geen probleem!!!!!!!!!”’

 2. Het volk BLIJFT niet alles accepteren en “kiest eieren voor hun geld” !

Comments are closed.