Zaterdag leerden we weer heel wat bij uit de Gazet van Antwerpen. We citeren: “Ik kreeg pepper spray in het gezicht.  Zonder aanleiding.  Volgens mij had Rob Verreycken (Vlaams Belanger) dat gevraagd aan een bevriend agent.” Nou moe! Rechts Actueel-medewerker Rob laat het vuile werk opknappen door de politie. We hebben er eens hartelijk om moeten lachen uiteraard, en wie deed nu deze opmerkelijke uitspraak? Je kon het lezen in een vraaggesprek dat GVA nog maar eens had met Abu Jahjah, de Libanees die in 2002 bekend werd met zijn Arabisch Europese Liga (AEL).  De criminele leiders van Arabisch-communistische knokploegen zijn inderdaad zéér geliefd bij rood-groene journalisten voor een interview… 

In de Schapenstraat in Borgerhout werd op 26 november 2002 Mohammed Achrak doodgeschoten. De dader was een labiel persoon, die tot op de dag van vandaag nog steeds in het gekkenhuis vertoeft. Deze schietpartij was voor de Marokkaanse gemeenschap een aanleiding om hun ‘ongenoegen’ te uiten over de maatschappij die hen zogezegd in de steek had gelaten. Van enige rationaliteit was hoegenaamd geen sprake. Binnen de kortste keren was de kern van Oud-Borgerhout omgetoverd in een oorlogszone met enorm veel vernielingen en vechtpartijen met de politie.

Abu Jahjah zat op dat moment in de wagen richting Brussel en keerde meteen terug, zo vertelt hij in GVA. Hij kende de broer van het slachtoffer en wilde hem moreel steunen. Tegelijkertijd kwam zijn barmhartige ziel naar boven en wilde hij – ongetwijfeld in het belang van de Vlaamse Borgerhoutenaar – de gemoederen bedaren bij de relschoppers. Maar dat was buiten de stoute politie gerekend! Die hield Abu tegen en – zoals in de inleiding vermeld – spoot hem pepper spray in zijn onschuldige snoetje. “Op aansturen van Rob Verreycken” blijkbaar, die toen nog in Borgerhout woonde. Rob Verreycken is formeel: “Abu Jahjah liegt. Hij was degene die met zijn PVDA-vrienden een etnische zuivering uitvoerde door op de Turnhoutsebaan systematisch alle winkelramen van Vlaamse zelfstandigen stuk te gooien en die van allochtonen ongemoeid te laten. De politie heeft hem terecht hard aangepakt, daar hadden ze mijn aansporing niet voor nodig.  Het is ook weer straf dat de linkse amateurs en Janssens-vriendjes van GVA zo’n onzin publiceren zonder enig weerwoord.”

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “(Alweer) laster en onzin in de media: Rob Verreycken reageert”

 1. Hector van Oevelen

  Tonie heefd natuurleik grood geleik als hij die Verreycken als een hoproerkraaier aan de schantpaal speikerd en zijn Nederlands is uidstekent!

 2. Groot gelijk Rob, laat je niet doen !
  Sleep die leugenaars voor de rechtbank !

  1. juist want “laster & eerroof” !

 3. Het Royalty aanbiddende pulp zendertje mag eens grondig onderuit gehaald worden ,ze zijn de rode stasizender al gepasseerd in PO-CO desinformatie en opgeklopte dogma’s , saboteren die handel ,er gewoon niet naar kijken, men kijkt ook niet naar een beerput!

 4. Volgens mij is het zelfs zo erg dat “Tonie” eigenlijk “Tony” noemt.

  1. Tony HEET of zichzelf Tonie NOEMT

 5. rob zijn reputaties is gegrond en als fysieke intimidatie tekort doet zal hij wel met het geregd zwaaien

  NVDR: Zeggen de termen ‘spelling’ en ‘leestekens’ u iets?

Trending

%d