[VIDEO] Oorlogsverklaring van de ‘Identitaire Generatie’

Wij zijn de ‘Identitaire Generatie’.

Wij zijn de generatie die moet sterven omwille van een schuine blik, een geweigerde sigaret of een stijl die stoort.

Wij zijn de generatie van de etnische breuklijn, van het totale bankroet van de samenleving, van de opgelegde rassenvermenging.

Wij zijn de generatie van de dubbelgestraften: veroordeeld een sociale zekerheid overeind te houden die te vrijgevig is voor anderen om het ook tegenover onze mensen nog te kunnen zijn.

Wij zijn de generatie die het slachtoffer is van die van Mei ’68. Van de generatie die voorwendde ons te emanciperen van de last van tradities, van kennis, van autoriteit op de scholen, maar die zich in de eerste plaats van haar eigen verantwoordelijkheden heeft geëmancipeerd.

Wij hebben jullie geschiedenisboeken gesloten om ons geheugen terug te vinden.

Wij zijn gestopt te geloven dat ‘Kader’ onze broeder kan zijn, de planeet ons dorp en de mensheid onze familie. Wij hebben ontdekt dat we wortels, voorouders, en dus een toekomst hebben. Onze erfenis is ons land, ons bloed, onze identiteit. Wij zijn erfgenamen van onze eigen toekomst.

Wij zetten de televisies uit om door de straten te trekken. We hebben onze slogans op muren geverfd, “De Jeugd aan de macht” gescandeerd door onze megafoons, onze ‘Lambda’-vlaggen hoog meegedragen. Deze ‘Lambda’, die de schilden sierde van de Spartanen, is ons symbool. Begrijpen jullie niet wat dat betekent? Het symboliseert onze vastberadenheid, die we nooit zullen overgeven. Verveeld door jullie lafheid, gaan we geen enkel gevecht, geen enkele uitdaging uit de weg.

Jullie zijn van de jaren van naoorlogse voorspoed, pensioenvoordelen, SOS Racisme en “diversiteit”, de familiehereniging, seksuele vrijheid en de zakken rijst van Bernard Kouchner. Wij zijn de 25% werkloosheid, de sociale schuld, de explosie van de multiculturele maatschappij, het anti-blank racisme, de gebroken gezinnen, de jonge [Franse] soldaat die sneuvelt in Afghanistan.

Jullie temmen ons niet met een neerbuigende blik, met jongerenbanen en een klopje op de schouder: voor ons is het leven een strijd. Wij hebben geen nood aan jullie jongerenpolitiek. De jeugd is onze politiek.

Misreken jullie niet: dit is geen gewoon manifest. Dit is een oorlogsverklaring!

Wij zijn morgen, jullie zijn gisteren.

Wij zijn de Identitaire Generatie.

http://www.generation-identitaire.com
https://www.facebook.com/GenerationIdentitaire
Origineel: http://youtu.be/XokY1iKuRxk