Ploaten gaan in staking…

De vakbonden in dit land hebben laten weten dat er serieuze problemen verwacht worden dit weekeinde in het uitgaansleven. Ook Voka stuurde een zelfde signaal uit. De reden voor deze miserie? Een staking van de ‘ploaten’. “Indien wij geen excuses krijgen van De Wever, weigeren wij dit weekeinde ook maar één noot te spelen.” De zo goed als nieuwe burgemeester van Antwerpen wordt meteen met een eerste uitdaging geconfronteerd.

De Ploat licht toe: “Met plezier gaf ik mezelf ten volle daar op ‘da feesje’ van De Wever en zijn vrienden. Plots wordt mijn werkgever daar uitgemaakt voor ‘fucking idioot’ en komt er een bruusk einde aan mijn blitse optreden. U kan begrijpen dat wij cd’s en ploaten het hier niet bij kunnen laten!” Het gevolg is een – naar alle waarschijnlijkheid – algemene staking van ploaten en cd’s in Antwerpen. “Dit is de enige manier om ons ongenoegen te uiten”, vervolgt de ploat, “de horeca van Antwerpen zal dit uiteraard zwaar voelen in de portemonnee, maar daarmee zenden we een duidelijk signaal uit richting De Wever: die ploat gaat niet af! Wij zijn het beu!”

Verschillende DJ’s lieten ons weten naar alternatieven te zullen zoeken om het volk rustig te houden. Benieuwd wat dit gaat geven dit weekeinde daar in Antwerpen. We houden u alvast op de hoogte!

One comment

Comments are closed.