Nieuwe films over pedo Mo in de maak

De rellen naar aanleiding van de (bar slechte) film Innocence of Muslims zijn nog niet goed gaan liggen, of twee nieuwe films bieden zich aan. Moslimwereld-kenners voorspellen nu al zware rellen als reactie op de nieuwe films. Zowel een Palestijn als een Iranees zijn bezig met de voorbereidingen van de nieuwe films. “Het doel is de moslimwereld een spiegel voor te houden, op zoek naar de waarheid achter het imago van hun leider.”

Paradoxaal genoeg zou de goedkope versie van de verfilming van Mohammed’s leven tot een Streisand-effect geleid hebben. Simpel gezegd: doordat men met allerhande wetten en regeltjes de film Innocence of Muslims wil verbieden, spoort het net de mensen aan om op zoek te gaan naar enerzijds de film en anderzijds de waarheid over Mohammed. Herinner u de waarschuwing van het CGKR dat het tonen van de film in België zou leiden tot vervolging. Dit effect is overigens ook toepasbaar op het Cordon Sanitair, waarbij mensen op het Vlaams Blok begonnen te stemmen omdat het voor de goegemeente verboden moest worden.

Mosab Hassan Yousef is een Palestijn die met een budget van 30 miljoen dollar de film ‘Muhammad’ gaat produceren. “Een bekende acteur die de rol van de pedofiel Mohammed op zich zal nemen werd reeds gevonden,” zo zegt hij. De film zal het verhaal vertellen van Mohammed als 12-jarige tot aan zijn dood. De Iranees Ali Sina op zijn beurt hoopt een budget van 10 miljoen dollar bij elkaar te krijgen voor een gelijksoortige film. De film heeft nog geen naam, maar “zal de Islamitische profeet voorstellen als een sekteleider in de lijn van Jim Jones en David Koresh,” zo leert hij ons.

EDIT: Eerder deze week schreef ik over het politiek schoolbezoek aan het H. Pius X-instituut (klik hier). In de context van bovenstaand artikel kan ik u zeggen dat de moslims in één van de klassen het niet meer dan logisch vonden dat ambassades in brand werden gestoken en zelfs een ambassadeur de dood vond. “Ze hebben het zelf gezocht,” was de collectieve reactie. En dat zijn dan die geïntegreerde en gematigde moslims in Vlaanderen…

6 comments

 1. Een zo objectief mogelijke biografische film omtrent Mohammed zou schitterend zijn! Een film gebaseerd op feiten en wetenschappelijk onderbouwd zonder overdrijvingen… en liefst cinematorisch ook nog een meesterwerk.

 2. De islam heeft Europa willen veroveren twee maal en nu doen ze het met immigratie met de hulp van de overheid en de macht van de olie ze sluipen binnen en niemand doet er wat aan ,ze hebben geen respect voor de westerse cultuur ,wie de islam verlaat is ten dode verklaard

 3. Ik volg eigelijk niet… Soms geeft Rechts Actueel scherpe (en terechte!) kritiek op de anti-islamitische fetish die rechts lijkt te treffen, en hier is dan een artikel over “pedo Mo” waarmee het zich platter toont dan Wilders. Waar wil React eigelijk naartoe? Journalistiek kwalitatieve berichtgeving of moddergooien op het niveau van AFF?

  1. Anti-islamitische fetisch die rechts lijkt te treffen. Dit valt onder wet van actie en reactie, zekers? Kijk, men heeft door de massa-immigratie de islam hier binnengehaald en gesubsidieerd zonder vragen te stellen bij de middeleeuwse karakter van deze ideologie. Men moet toch echt blind zijn om niet te kunnen/willen zien dat de islam een oprukkende vernieteging is van de Westerse cultuur is. Waarom zouden rechtse partijen hierop niet mogen reageren?

   1. Je zegt het zelf: men heeft de Islam “binnengehaald”. De Islam is niet naar hier gekomen, wij (of beter de Europese progressievelingen) hebben hem binnengehaald. Het probleem -en de multicultuur is echt een probleem- is dus niet een groot Islamitisch complot om Europa te vernietigen dat al sinds Poitiers begonnen is, maar het ethnosuicidale gedrag van Europa.
    Het middeleeuwse karakter zou ik ook willen nuanceren. Niet iedere Moslim is een aanhanger van Sharia4Belgium-achtige sektes, zoals sommigen wel eens lijken te denken. Daarenboven is het verzet van de Islam tegen de Westerse moderniteit geheel terecht, ook rechts gaat in naam van de traditie in het verzet tegen de moderniteit en wil dus in zekere zin de huidige Westerse cultuur vernietigen om een nieuwe, sterke Europese cultuur uit haar assen op te laten rijzen.
    En dan ten derde misschien nog een Nietzscheaanse noot: het is misschien waar dat de Islamieten in Europa vijandig staan tegenover Europa, maar zolang Europa te zwak is om zich te verdedigen verdient het niet beter dan vernietigd te worden. Laat ons een sterk Europa voorstaan in plaats van haar zwakheden te verdedigen tegenover de Islam!

 4. Hoe “oud”(sic) was ik toen ik met de Mo trouwde ? U vindt het o.a. op wikipedia

Comments are closed.