Het is alweer even geleden, maar onderstaande foto behoort zeker tot de reeks ‘Wie wil scoren, moet opvallen!’ U begrijpt zelf wel waarom.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Wie wil scoren, moet opvallen!”

  1. Ze kreeg er toch geen “force ballen” van aan haar voorkant te zien…….

  2. Genoeg ‘power’? De sluipende verengelsing valt me meer en meer op in de campagne. Ook in de lokale N-va folder hier vind ik Engelse woorden. Een volk dat zijn eigen taal niet wil verzorgen verliest zijn belangrijkste culturele drager. Dat ‘nationalisten’ daar aan meedoen tart werkelijk alle verbeelding. Al weet ik ook wel dat er eigenlijk hier maar één nationalist op de hele n-va lijst te vinden is …

    1. Taalpuritein en fier het te zijn !

      Misschien hoopt zij hiermee een “award”(sic) te behalen bij gebrek aan trofee, zoals dat in onze Moedertaal heet. Maar dat zal geen “item”(sic) zijn voor de nieuwsgaring zeker en absoluut geen “scoop”(sic) noch een “update”(sic) van eerdere berichten, laat staan een “news flash”(sic) of “breaking news”(sic). Wil iemand een pint ? Neen, geef mij maar een alchoholloos drankje i.p.v. een “soft-drink”(sic) want ik neem momenteel antibiotica. Maar voor mijn gade een mengdrankje , door eigentaalverraders “cocktail” genoemd, want ze heeft geen behoefte aan zo’n hanenstaart.

Trending

%d bloggers liken dit: