Pat Condell spreekt een woordje tot rellende moslims

De Britse komiek, acteur en polemist Pat Condeel heeft weer toegeslagen.  In een nieuwe Youtube-boodschap richt hij zich tot rellende moslims.  Nuance moet je er niet in zoeken, maar het werd wel opnieuw een demonstratie van de kracht van het woord en de kracht van de vrijheid van mening.  Straffe imam die dat beter doet.

6 comments

  1. Hema kondigde aan dat ze (voorlopig alleen nog maar in Nederland) moslima-hoofddoeken zal verkopen omdat dat een groeiende markt is. Tijd voor Voorpost om een “symbolische” maar zinloze axie te voeren aan de Hema in de Nieuwstraat in Brussel om hiertegen te protesteren.

      1. Fout: het is beter om zinvolle en intelligente axies te doen.
        Even een pronostiek: 1 x een axie van VP aan de voordeur dmv pamfletjes versus de kans om geld te verdienen door hoofddoeken aan te bieden aan de groeiende groep moslimconcurrenten. Wat zal Hema doen, denk je?

Comments are closed.