De Britse komiek, acteur en polemist Pat Condeel heeft weer toegeslagen.  In een nieuwe Youtube-boodschap richt hij zich tot rellende moslims.  Nuance moet je er niet in zoeken, maar het werd wel opnieuw een demonstratie van de kracht van het woord en de kracht van de vrijheid van mening.  Straffe imam die dat beter doet.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Pat Condell spreekt een woordje tot rellende moslims”

 1. Die gast mag van mij onze Europese president worden!!!

 2. Die mag van mij onze Eerste Minister worden.

 3. Hema kondigde aan dat ze (voorlopig alleen nog maar in Nederland) moslima-hoofddoeken zal verkopen omdat dat een groeiende markt is. Tijd voor Voorpost om een “symbolische” maar zinloze axie te voeren aan de Hema in de Nieuwstraat in Brussel om hiertegen te protesteren.

  1. Juist, het is beter om helemaal niets te doen…

   1. Fout: het is beter om zinvolle en intelligente axies te doen.
    Even een pronostiek: 1 x een axie van VP aan de voordeur dmv pamfletjes versus de kans om geld te verdienen door hoofddoeken aan te bieden aan de groeiende groep moslimconcurrenten. Wat zal Hema doen, denk je?

    1. Wat is voor jou een zinvolle en intelligente actie? Doe eens een voorstel.

Trending

%d bloggers liken dit: