Meer dan 2000 reacties op React!

Beste lezer, feliciteer uzelf want u hebt (hopen wij) meegeholpen een record te vestigen: het aantal reacties via de reactiemodule van uw en ons RechtsActueel heeft het aantal van de 2000 overschreden!  Dat vinden wij toch wel een flinke prestatie van u.  Blijf vooral reageren! We  vinden het ook wel een beetje knap van onszelf, omdat het wel wat werk vraagt: we lezen alles na, om het beschaafd en binnen de grenzen van de belgische muilkorfwetten te houden.  Waarbij we uw vergiffenis vragen als publicatie eens wat langer duurt, en u feliciteren omdat we eigenlijk vrij weinig moeten knippen.  Het is weer eens bewezen:  u bent als goede rechtse rakker en in tegenstelling tot het links werkschuw tuig prima opgevoed.

Het is ook wel opmerkelijk dat wat hier op RechtsActueel kan, een democratisch debat met respect voor vrijheid van mening zoals het hoort, niet kan op de websites van extreem-links.  Op het weblogje van bijvoorbeeld het AFF, dat graag het morele vingertje heft over ‘mensenrechten’ en ‘democratie’, is reageren en debatteren onmogelijk: extreem-links wil alleen een extreem-linkse mening horen.  Zielig.

Aan de andere kant twijfelen we er niet aan dat elke rechtse verkozene krachtig het vrije debat op RechtsActueel zal verdedigen, ja toch?  Het lijkt er trouwens op dat u onze lijn wel kan pruimen, want met net geen 60.000 bezoekers was augustus 2012 onze beste maand ooit – tot nogtoe.  Want RechtsActueel groeit verder – dankzij u:  als u onze berichten blijft delen en verspreiden via Facebook, email en alle mogelijke andere kanalen.  Namens de hele ploeg: een welgemeend dank u!

2 comments

  1. Beleefd, respectvol… en ook wat zorg voor de taal. “…hoor je lang …” Wanneer ‘je’ als onderwerp, na het werkwoord komt, valt de t weg. Zo hoort het: “Word je morgen dertig?”, maar: “Wordt je moeder morgen vijftig?”

  2. Beste vrienden van Rechts Actueel. Het is mooi dat er mensen zijn die vrienden waarderen hoe dat ze aantwoorden op alles en nog wat. Het is niet gemakelijk de juiste reaktie te geven. Iedereen maakt fouten ook ik. Laat ons samen het beste schrijven zonder iemand te kwetsen. De waarheid brengt alles aan het licht.Soms hoort je lang niets van mij, dat komt omdat ik niet met alles akkoord ben. Begrijp je dat? Ik zoek naar de waarheid die soms moeilijk te vinden is.Graag had ik een aantwoord gehad van Rechts Aktueel hoe dat U denkt erover wat ik denk en nu geschreven heb.
    Groeten van
    Brunhilde

    NVDR: Prima! Als we ‘t over alles eens waren zou de wereld maar saai zijn. Wij geloven dat net de uitwisseling van argumenten leidt tot meer inzicht. Dank dus voor uw bijdragen!

Comments are closed.