One comment

  1. De PIGS landen +Frankrijk zijn bodemloze putten in EUROzone, zoals Brussel en Wallonië dat zijn in België. Al wat men er in steekt is men kwijt. De uiteindelijke rekening zal aangeboden worden aan de werkende en/of belasting betalende middenklasse in de noordelijke landen en in Vlaanderen, wiens zuurverdiende spaargelden, zullen gebruikt worden om dit gigantisch profitariaat in leven te houden, in een systeem dat gekenmerkt wordt door misdaad, korruptie, fraude en dekadentie in al zijn vormen. Hierbij dient men dan nog de financiële repressie te tellen,om de schuldbergen te doen weg smelten, samen met de spaargelden. De enige mogelijkheid die de spaarder heeft om zich te beschermen, is in zekere mate onroerend goed, en vooral de aankoop van fysiek goud.(waarvan Greenspan indertijd wakker lag!!). Het ultieme wapen is echter de spaargelden bij de banken weg te halen, het brengt toch geen rente meer op, men moet er desgevallend nog belasting op betalen, en verliezen doet men sowieso. Daarenboven: wit geld blijft wit geld. Het gevolg is echter wel dat, noch de banken, noch de overheid en noch al diegenen die op de “poef” leven het kunnen gebruiken…hoe vlugger het systeem dan in elkaar stort hoe beter, en het systeem zal toch ten ondergaan.(zie website Hartgeld.com).

Comments are closed.