Wie wil scoren, moet opvallen!

Via trouwe lezer Stijn Hiers werden leerden we onderstaande filmpje kennen, probeer vooral uw lach in te houden.

8 comments

  1. Ik vond dit zeer grappig en origineel gevonden!Zeer ludiek. Niet bespottelijk! Alleen die laatste kwibus die er zo verimpeld uitgemergeld en verkrampt uitzag, heeft dat grappige filmpje wel een dejavu gegeven. Voor de rest, proficiat Merchtemnaars! Maar hou int vervolg die kwibus er van tussen!

  2. Iemand uitlachen is gemakkelijk. Ik zal nooit NVA stemmen, maar dit komt op mij heel charmant over: origineel, gedurfd, zonder grote budgetten, maar gemeend en met cijfers en kennis van zaken. Vergelijk dat met de slaapverwekkende ‘VB-Journaals’ die waarschijnlijk een fortuin kosten maar zo saai zijn dat er geen hond naar kijkt, dan bevalt dit me heel wat beter. Het VB zou beter wat minder lachen met NVA en LEREN van hen. Maar ja, dan moet je bereid zijn toe te geven dat wat je zelf doet niet meer aanslaat – en DAT is voor sommigen onmogelijk…

  3. episch, BDW zijn tekst is opgenomen in Dilbeek, terwijl ie over de blauwe druk in Merchtem praat.

Comments are closed.