Moord op Eugene Terre’Blanche: dader krijgt levenslang, mededader slechts twee jaar

Het verdict over de moord op Eugene Terre’Blanche (ET) is gisteren gevallen. De moordenaar van de voormalige AWB-leider krijt levenslang. De tweede dader krijgt slechts 2 jaar gevangenisstraf wegens inbraak. De rechter oordeelde overigens dat de moord niets te maken had met de huidkleur van Terre’Blanche, maar enkel met het ongenoegen van de moordenaars omwille van hun salaris. De media profiteert van het bericht om Terre’Blanche nog eens goed door het slijk te halen. Alsof de moord daardoor gerechtvaardigd is…

Laten we beginnen met de krantenkoppen: ‘Knecht krijgt levenslang voor moord op Terre’Blanche’, ‘Levenslang voor moord op racistenleider Terre’Blanche’, ‘Moordenaar Terre’Blanche krijgt levenslang’ en meer van dat fraais. Waar in de ene krant de indruk wordt gewekt dat ET een slavendrijver was met ‘knechten’ in dienst en in de andere krant onwetende lezers zouden kunnen denken dat ET zélf de moordenaar is, wordt in de derde krant bewust de moord toegeschreven aan het zogezegde ‘racistische’ gedrag van ET.

Indien de moord racisme als motief had, dan had de rechter daar wel uitspraak over gedaan. Dat ET een uitgesproken nationalistische mening had en een voorstander was van de apartheid, hoeft geen betoog. Dat apartheid in eerste instantie een racistisch maatschappijbeeld is, is een leugen die in stand wordt gehouden door de voorstanders van de multicul en dat zijn er helaas heel wat. Maar deze moord heeft met al deze zaken niets te maken. Dat Chris Mahlangu voor de rest van zijn leven achter de tralies moet, daar heeft ET op zijn beurt niets mee te maken. Vergeet niet dat ET vermoord werd toen hij aan het slapen was!

Protesterende Boeren toonden wat zij werkelijk wenste wat er zou gebeuren met Chris Mahlangu.

Voorts willen wij de journalisten die zo graag schrijven over het zogenaamde ‘racisme’ van ET willen aanraden om eens een jaartje in een Zuid-Afrikaanse stad te gaan wonen. Liefst in een wijk waar hun favoriete ‘zwartjes’ wonen. We kunnen hen ook aanraden eens een poging te ondernemen om als blanke een zaak op te starten in Zuid-Afrika. We wensen hen veel succes met de opstart van hun bedrijf. Een kogelvrije vest en een geladen geweer zijn echter een must voor wie een succesvol blanke zakenman wil worden in dit ooit zo prachtige en veilige land. Veel succes!

4 comments

  1. wij blanken geven alles maar uit handen maar kijk maar naar de gevolgen,in dit land is men ook bezig zichzelf weg te laten drummen,leve de multi kul.

  2. Apartheid = gescheiden ontwikkeling.
    Is dat niet wat er momenteel in sommige wijken van bepaalde Europese steden plaatsvindt?

  3. Apartheid was inderdaad geen racistisch maatschappijbeeld. Het was een te laattijdig middel voor de blanken om te overleven. Deze stelling wordt heden bevestigd, zoals hierboven is aangetoond. Meteen is bewezen dat een gemeenschap moet opletten met immigratie. In dit geval was het het aanlokken van goedkope werkkrachten van boven de Kalahari. De zwarten in Zuid-Afrika waren niet de autochtone bevolking, evenmin als de blanke kolonisten. Het gebied was voordien zeer dun bevolkt met pygmeeën, met een huidskleur, die eerder te vergelijken is met die van mensen in Noord-Afrika. Om dat aan te tonen, hoef je maar te kijken naar de breedtegraad. De politiek tegenover de blanken is wel zuiver racistisch, vermits de blanken geen enkel gevaar vormen voor de zwarten.

Comments are closed.