Wie wil scoren, moet opvallen!

‘Wie wil scoren, moet opvallen!’ Onder die slogan gaan we op zoek naar de meest opvallende verkiezingsaffiches voor de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Starten doen we met N-VA-kandidaat in Deinze, Ronny Vermeulen ofte Ronny Hood. Heeft u zelf een gelijkaardige prentkaart of affiche gezien? Stuur ze ons door via info@rechtsactueel.eu.

4 comments

  1. Denken, dat is mogelijk maar durven en doen zijn uitgesloten. De verpakking van “lamme goedzak” had hem beter gestaan. Als men wil uitpakken met Robin Hood, dan moet men dat al bewezen, door heldhaftige daden , een verkiezingsaffiche alleen is niet voldoende… tenzij het hier gaat om een cynische zelfspot.

  2. Hoe geraakt dat corpulent heerschap in MIJN kostuum en dan nog doen alsof hij Robin Hood zou zijn ?

Comments are closed.