Mo gaat al eens graag fietsen in zijn geboorteland…

 

Voor wie niet meteen kan volgen: Mo heeft een fiets gestolen in de Stad der Verdraagzamen. Klik hier voor meer info over deze fiets.

 

11 comments

 1. Ook dit lees je niet op Rechts Actueel: “Le jeune homme circule en effet sur un modèle de vélos que l’on retrouve en libre-service à Anvers, “mais l’on retrouve ces modèles, identiques en tout point, aussi à Barcelone, Mexico , assure le service qui gère les 1.000 vélos qui sont actuellement en libre-service à Anvers. On ne peut donc pas certifier qu’il s’agit bien de l’un de nos vélos sans avoir son numéro de série.”
  Bron: http://www.dhnet.be/infos/faits-divers/article/404331/un-velo-de-la-ville-d-anvers-au-maroc.html

  NVDR: Blij dat een parlementslid zich ook in de zomer met belangrijke zaken bezighoudt. Wellicht rijden die fietsen ook rond in Tel Aviv?

 2. We kunnen ginder als compensatie een “verloren” kemel ontvoeren en hier importeren

 3. En er is onomstotelijk bewijs dat het dezelfde fiets betreft als die van ‘t Stad?

 4. Volgens Veys moest het opschrift zijn: Abraham maakt in Israël publiciteit voor Antwerpen met een ‘geleende’ fiets. Hoe onbaatzuchtig!

  1. Uit niets blijkt dat de foto in Marokko werd genomen en het is niet de eerste keer dat Rechts Actueel zich bezondigd aan journalistieke nonsens; vandaar mijn vraag om iets meer te verzinnen dan de hier gepresenteerde anonieme onderzoeksjournalistiek, meer van het niveau van een Tom Cochez… Nu mag ik het doen met een anonieme bron; sterk ! En helaas kon zelfs de Mossad mij niet bevestigen dat Mo zijn Antwerpse triatlon aflegde in Marokko…

   NVDR: Uw commentaren boeien ons voor geen millimeter, maar zelfs voor u geldt de vrijheid van meningsuiting.

   1. Mijn commentaar is trouwens niet zozeer bestemd voor de betweters van de Rechts Actueel Redactie; geen parels voor de zwijnen ;-)

 5. Kan er ook eens toegelicht worden waarop jullie baseren dat de fietser “Mo” heet en de foto en Marokko werd gemaakt.
  Of is dit niet besteed aan de “onderzoeksjournalistiek” van Rechts Actueel?

  NVDR: Geachte heer Volksvertegenwoordiger, deze foto werd genomen door een toerist die in Marokko op vakantie was. Of de man op de foto nu ‘Mo’, ‘Mustafa’, ‘Ali’ of nog een andere naam heeft, doet niets terzake. Wat wél terzake doet is het feit dat deze duidelijk getaande man in Marokko op een fiets rondrijdt, die betaald werd door de Antwerpse belastingbetaler, aangezien hij behoort tot de ‘Velo’s’ die tegen een kleine kostprijs gebruikt kunnen worden in de Koekestad. Hopende dat dit antwoord voor u volstaat, verblijven wij.

  1. Kzal zien of ik em hier nog kan vinden en anders kijk ik wel is bij één van mijn neven ;-)

Comments are closed.