Anti-islam-bashers in Zweden, antifa boos

In Stockholm werd zopas een betoging gehouden door een honderdtal aanhangers van de English Defence League (EDL) en haar Zweedse aanhangers. Dat was niet naar de zin van de linkse antidemocraten, die eerst – tevergeefs – probeerden de bijeenkomst onmogelijk te maken en dan maar naar linkse gewoonte op de vuist gingen met de politie. De anti-islambashers hielden hun bijeenkomst in Europa onder een wapperende… Israëlvlag (zucht).

7 comments

 1. Ik ken die mensen wel een beetje en die Israëlvlag is een provocatie. Er zit niets anders achter dan Israël-hatende moslims te provoceren.

 2. Er stellen zich vragen over de EDL, en vooral wie er werkelijk achter zit. Het feit dat men tegen de islamisering opkomt is opzich zelf geen probleem, maar dat dit gebeurt achter een israëlische vlag, is veelzeggend. Gaat het hier om een aktie tegen de islam, of om een aktie om de echte tegenstanders ervan de compromiteren, door het uitlokken van incidenten!!!(tegenstanders =de rechtse en nationalistische partijen in Europa). Deze laatste vormen in de eerste plaats een hinder dan wel een gevaar voor de nieuwe wereldorde, waarbij de multiculturele maatschappij één van de voornaamse middelen is. Deze nieuwe wereldorde is het werkelijke doel van de bankiers van The City en Wallstreet. Zowel de EDL als de antifa’s hebben dus een verborgen agenda. Het pricnipe van de “false flag” is zo oud als de straat.

  1. Zeker. Het is altijd goed om te graven naar een diepere waarheid. Maar als (onder meer) het achterbaks promoten van de multiculturele samenleving het doel is van het gehele plaatje, dan is het vernietigen van de islam dat ook. De moslims zijn namelijk een formidabele vijand van alles wat niet-islamitisch is. En zeker ook van een wereldorde die drijft op financiële malversaties en corruptie.

   Zo kan ook de houding van politiek correcte politici verklaard worden. Namelijk, als je 1 groep consequent bevoordeeld (de moslims voortrekken op het gebied van hun gevoeligheden), en 1 groep consequent achterstelt (de “inheemse” Duitsers, Vlamingen, Fransen, Nederlanders, …, …) dan krijg je vanzelf een conflict waar de vonken vanaf vliegen.

   En het zal zeer waarschijnlijk ook lukken om de islam te vernietigen. Eerst zullen de moslimlanden met elkaar in conflict raken (dat is wat we al zien gebeuren met Turkije versus Syrië en Saoedi Arabië versus Iran) en als de totale vernietiging niet totaal genoeg is zal er een invasie van het Midden-Oosten plaatsvinden. Ik ga mijzelf in elk geval niet aanmelden bij het leger als vrijwilliger.

 3. Voor de doorsnee Vlaming is een en ander nogal verwarrend. Anti-islam-bashers zijn dus voor Israel en voor de joden of zogezegd rechts, terwijl Hitler, maar ook Stalin niet vergeten, tegen de joden was. Was Hitler dan links? De De linkse kerk staat toch aan de zijde van de Palestijnen? Maar Hitlers Mein Kampf wordt massaal verspreid bij de islam. Voor Hitler en de Palestijnen was Israel toch een gemeenschappelijke vijand?. Beste doorsnee Vlaming: Lees zoveel mogelijk over alle partijen en gezindten. Het beste middel om de achterliggende bedoelingen en de desinformatie te begrijpen.

  1. Stalin zelf was ook jood (wat ook geldt voor 95% van de leiders van de USSR) en dat hij tegen de joden was is een mythe, in werkelijkheid stond er de doodstraf op anti- semitisme en kregen de joden een autonoom gebied in de USSR en was Stalin de eerste om zijn geloofsbroeders (Israël) te erkennen.

   NVDR: Wij zijn voor vrije meningsuiting en publiceren dus uw reactie, maar Stalin was GEEN Jood. Dat is een fabel.

   1. Toch wel, zijn echte naam luidt: Jozef Vissarianovich Djugashvili-Koch(ba) en is een afstaming van joden uit Georgië.

    NVDR: Nee.

    1. @ redactie, je hoeft het niet te publiceren hoor, ik heb er alle begrip voor.

Comments are closed.