Met de Vlaamse Beweging op 30 september Dwars door Rode!

De traditionele partijen slaan zich op de borst dat ze BHV hebben gesplitst. Ze vergeten er wel bij te vertellen dat het gelag betaald wordt door de Brusselse Vlamingen, door de Vlaamse rechtzoekende in Brussel en natuurlijk door de Zes. Het uitzonderingsstatuut van deze Vlaamse gemeenten wordt totaal en onomkeerbaar!

Vanaf nu tot de eerstvolgende federale verkiezingen (ten laatste in 2014) zal de toon van de Franstalige politici alsmaar harder worden om een hoogtepunt te bereiken in een hernieuwde eis tot uitbreiding van Brussel.

De Vlaamse Beweging mag dit niet lijdzaam ondergaan en daarom is uw aanwezigheid in deze gemeenten onontbeerlijk. Kom dus massaal met ons op straat en toon dat wij de Zes – in tegenstelling tot de Bekes, de De Croos, de Tobbacks en de Van Besiens van deze wereld – niet opgeven. Vandaag niet, morgen niet, NOOIT NIET!

Dwars door Rode
Zondag 30 september

11u – Parking Vastiau-Godeau
Steenweg op Halle 1 – Alsemberg (Afrit 20 R0)

One comment

  1. En dan ook een gemanipuleerde TV-uitzending van de 7de-Dag waar enkele subtoppers van N-VA op een kinderachtige manier meewerkte om het VB buiten het zicht van de camera’s te houden?

Comments are closed.