3 comments

  1. Inderdaad, reeds meer dan 3000 boers overvallen, gefolterd en in de meest gruwelijke omstandigheden vermoord in de “regenboog natie”. Deze film geeft een glimp van de harde realiteit. Goed dat dit eindelijk in de openbaarheid komt.

  2. Het hele apartheidsprobleem toont aan dat een gemeenschap de immigratie moet in de hand houden. Zuid-Afrika heeft massaal zwarte, goedkope arbeidskrachten ingevoerd, die zorgden voor een overgrote zwarte meerderheid, met de onhoudbare apartheidspolitiek als gevolg.
    Immigratie is aldus een moderne bezettingstaktiek, die trouwens ook met succes wordt toegepast door de islam en de francofonie. In 1956 heb ik willen emigreren naar Canada, dat toen 2 inwoners had per km2. De voorwaarden waren zeer streng, vooral wat diploma’s betrof en de mogelijkheid om zonder overheidshulp te kunnen leven. Vlaanderen heeft nu 455 inw. per km2.

  3. Correctie: “Ivo Belet KRIJGT 10.000 euro per maand.

Comments are closed.