Joodse verenigingen: ‘VB is strafbaar bezig’

In het kader van de anti-islam-strijd zijn Joodse organisaties de ‘vrienden’ van het Vlaams Belang, vinden sommigen binnen dat VB; maar blijkbaar denken die Joodse organisaties zelf daar anders over.  Het Coördinatiecomité van Joodse Organisaties van België is niet te spreken over de campagne-affiches van Vlaams Belang. “De partij moet gestraft worden”, klinkt het. Het CCOJB vindt de campagne ook “racistisch ten overstaan van het Vlaamse volk”.

“De campagne van Vlaams Belang is xenofoob en racistisch”, zegt het CCOJB. Het comité klaagt de grote affiches en foto’s aan van criminelen die “zonder pardon” zouden moeten worden gestraft. “Het is een xenofobe campagne want ze bestempelt de misdaad als grotendeels van vreemde origine en gemakkelijk te identificeren”, beweert het CCOJB. “Ze schrijft de misdaad toe aan etnische groepen en niet aan individuen.”  Kijk, dat vinden wij nu grappig zie:  een affiche die oproept om een vreemde overvaller achter tralies te zetten is dus ‘xenofoob’.  Wat zou het dan wel moeten zijn?  ‘Saïd I, overvaller – OCMW-geld!  Zonder pardon’?  Overigens ontbreekt een herkenbaar Joodse crimineel.  Wij durven ons niet afvragen hoe die zou afgebeeld zijn…

Maar het wordt nog beter. “Ook is de campagne racistisch ten overstaan van het Vlaamse volk”, zegt de organisatie. “Ze beschuldigt hen namelijk van pedofiele neigingen.”  Volgens de organisatie zijn de grote Vlaams Belangaffiches bij wet strafbaar. “We dringen er daarom bij de gerechtelijke en politieke autoriteiten op aan om de wettelijke voorziene adequate sancties te treffen”, klinkt het in een mededeling.  Censuur dus, en veroordelingen…

In hoeverre een Joodse organisatie echt de mening van de Joden in België weergeeft weet je natuurlijk nooit.  Wij wisten de hand te leggen op een exclusieve opname van de besluitvorming in Joodse organisaties (zie onder)…

5 comments

 1. Zoals gewoonlijk draait men de redenering binnenste buiten! Uit statistieken blijkt nu eenmaal dat het aandeel criminelen van vreemde origine in Belgische gevangenissen nu éénmaal groter dan het aandeel Vlaamse criminelen. Dit is niet hetzelfde als beweren dan dat 1/4 van de hier aanwezige Russen inbrekers zijn, 1/4 Marokanen overvallers en 1/4 zwarte Afrikanen drugdealers en 1/4 Vlamingen kinderverkrachters. Wie kan men in deze discussie dan simplisme verwijten?

 2. Ze begrijpen het niet bij het Coördinatiecomité van Joodse Organisaties. Als ze al hulp kunnen verwachten, dan zal het net van het Vlaams Belang komen, want door al de rest worden ze verguisd. In heel Europa worden ze gevraagd om weg te trekken en net de partij die voor hun belangen opkomt in ons land, gaan ze veroordelen.

 3. Het “uitverkoren volk” zou er goed aan doen ietsje meer de Talmoed te lezen, zoals bijvoorbeeld:
  “De uitroeiing van niet-Joden is een aangenaam offer aan God”
  – Talmoed, Zohar II, 43 –
  .en: “De Joden zijn mensen, niet de niet-Joden, ze zijn dieren”
  – Talmoed, Kerithuth 6b p. 78 –
  Wie spreekt daar van racisme, en xenofobie ? Dat hij die zonder zonde is de eerste steen werpe (Jesus van Nazareth).

 4. De zoveelste bewijs dat sommige Joden een dubbele standaard hanteren; ze gedogen een politiek van *gescheiden emancipatie* in Israel, promoten met een verbetenheid dat geen enkele vorm van kritiek duldt hun uniciteit, maar ijveren in hun gastlanden voor de multiculturele miasma, waarbij ze nationalistische strekkingen bij ons bekladden met venijn, bangmakerij en het opsteken van het moreel vingertje, alsof wij lessen van hen te ontvangen hebben.

 5. Vlaams Belang Is niet strafbaar, zegt alleen wat anderen denken!! De waarheid wordt altijd bestraft…CGKR Is voor links en Vlaams Belang en ik zijn voor rechts.Heeft niets met extreem rechts te maken.Zoek eerst naar de gerechtigheid en je vindt de waarheid!!!

Comments are closed.