Sp.a-kandidaat maakt op bedenkelijke manier campagne

Herinnert u zich nog de heisa rond het boek van Vlaams Belangers Gerolf Annemans en Steven Utsi? De naam van het boek ‘De Ordelijke Opdeling – O2’ werd verboden door de rechter op straffe van onmenselijk hoge boetes. (lees meer over O2) Geen enkele partij volgde de redeneringen van het Vlaams Belang in deze zaak en vond de veroordeling blijkbaar de normaalste zaak van de wereld. O2 werd geclaimd door een Engelse firma en dat volstond om het boek (althans de naam) te verbieden. We zijn dan ook erg benieuwd of de campagne van Sp.a-kandidaat Leo Van Der Vliet op dezelfde manier gaat eindigen.

Deze man van Melle maakt campagne met een afbeelding van een Leo-wafel. De slogan die hij er bijplaatst mag dan wel zelf verzonnen zijn (al parodieert hij de Kit Kat-slogan, maar goed), de afbeelding van een officieel merk in uw campagne verwerken, doet ons vermoeden dat hij zelfs nog verder gaat dan wat Annemans en Utsi onbewust (!) deden. Maar laten we niet naïef zijn, mijnheer Van Der Vliet behoort tot de Sp.a en is manager bestuurlijke Zaken (CAO) van de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM). Geen haan die hier om zal kraaien met andere woorden. Buiten Rechts Actueel natuurlijk! Misschien kan er door dit artikel massaal te verspreiden toch iemand bij justitie wakker schieten om deze man ook even op zijn rechten en plichten te wijzen…