[VIDEO] VB-secretariaat gisteren gevandaliseerd: zoek mee naar de daders!

Indien je zin hebt om op zoek te gaan naar langharig werkschuw tuig, dan is nu je kans aangebroken! Onderstaande verworpenen der aarde vonden het nodig hun revolutionaire dromen om te zetten in laffe daden. In amateuristische circus-stijl beklommen ze elkaars schouders om vervolgens met een tijdelijk verkeersbord de lichtreclame van het Vlaams Belang-secretariaat aan de Van Maerlantstraat kapot te slaan.

Dit speelde zich voorbije zondag in de late namiddag af, terwijl de vele Vlaams Belangers in Kortrijk de Guldensporenslag aan het herdenken waren. Qua lafheid hebben de revolutionairen zich dus weer van hun beste kant laten zien. Maar we hadden niet anders verwacht natuurlijk! De daders zijn zeer herkenbaar, behalve één man die een kaptrui draagt. Maar niet getreurd, eentje van die ‘helden’ aangeven volstaat, daar zij toch meteen hun kameraden de doos in praten. Veel succes!

Letterlijk een ‘hoopje linksen’. Lol.

Dit vrouwmens is minstens medeplichtig. (voor alle duidelijkheid, het individu met de koersfiets is het vrouwmens, het andere individu is tot nader order een manskerel)

 

 

8 comments

  1. zoals altijd zal de antwerpse politie bij dit ook net als elke keer op hun luie gat blijven zitten

  2. Een appelblauwzeegroene capuchon, herkenbaar. We rukken die hipsters hun kop af en schijten hun slokdarm vol met kak

  3. Gaat niet gebeuren het gaat hier immers niet om een “kansen instituut” of een ander multikulti gebouw.

  4. da’s toch niet moeilijk! Klacht indienen bij de politie en die (als ze echt de moeite willen doen) traceren zo de persoon die ter plekke heeft zitten bellen met zijn GSM!…

Comments are closed.