De Amerikaanse Democraten spelen doelbewust in op etnische minderheden in de VSA om zo aan hun stemmen te geraken. Uiteraard doen de Republikeinen dat ook, maar net in mindere mate dan de Democraten. Op 22 juni kwam Amerikaans president Obama spreken voor de NALEO. National Association of Latino Elected Officials. Het vertrouwen dat de man echter heeft in Latino’s blijkt nogal aan de lage kant te zijn.

Het evenement kwam neer op een bijeenkomst met middagmaal waarna de president zijn woordje zou komen zeggen. Botermessen waren echter om te beginnen al volledig uit den boze. Zodra de aanwezigen, stuk voor stuk verkozenen en niet zomaar willekeurig van de straat geplukte mensen, klaar waren met eten, werden ook hun vorken weggenomen. Niet dat er sprake was van een hyperactieve catering, het werd effectief door de organisatie aangekondigd. Mensen moesten zich tegen het einde haasten met eten omdat hun vorken zouden worden verwijderd uit veiligheidsoverwegingen. Twitteraars @elisefoley en @KellyO meldden het dan ook direct.

Beeld u nu eens in dat een rechts politicus dit zou vragen. Racismeverwijten alom, daar mag u zeker van zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Vorken verboden uit veiligheidsoverwegingen”

 1. Daniel Deblaere

  De natuurlijkste manier van eten is met je handen (en tanden) zonder hulpmiddelen. :)

 2. Wilfried Meerval

  Ook in Europa ontsnappen we niet aan zulke toestanden.
  In de onderneming waar ik werk zijn er wegens ‘veiligheids- en gezondsheidsoverwegingen’ op elke site met een groot aantal moslims ‘Franse toiletten’ geïnstalleerd.
  Feit is dat het toiletgebruik van sommige medewerkers tot wrevel leidde wegens de wijze waarop het toilet gebruikt wordt: sommigen gaan op de bril gehurkt staan om dan hun gevoeg te doen, alsof het een ‘Frans toilet’ is. Met tot gevolg dat regelmatig brillen beschadigd zijn maar ook dat uitwerpselen niet in het toilet maar op de bril of zelfs naast het toilet terechtkomen. Bedenk maar eens wat dat wordt ingeval van diarree ……
  Dus om tegemoet te komen aan de culturele gebruiken van sommige medewerkers, is – tot vreugde van iedereen – besloten om her en der ‘une toilette Turcque – oftewel Frans toilet’ te intalleren.

  1. Johan van den Broek

   Franse/Turkse toiletten zijn nochtans beter voor de gezondheid: http://www.naturesplatform.com/health_benefits.html

 3. Erg belachelijk, De vork als een eventueel wapen te bezien. Dan is mijn keuken met in de schuiflade vol met scherpe broodmessen en zeer scherpe vleesmessen een verboden terrein geworden.Als je positieve en zuivere gedachten hebt,denk je zo iets niet.Een schlecht denkende mens komt bij mij best nooit op bezoek…Er zijn in mijn schuiflade zeker 48 vorken…goed en scherp.Laat me niet lachen…

Trending

%d