Dat de Di Rupo-akkoorden geen geschenk zijn voor Vlaanderen, hoeven we u niet meer te vertellen. Om dit nog eens duidelijk in het daglicht te stellen, is er binnen het OVV (Overlegcentrum van Vlaamse Verenigingen) het volgende afgesproken. Op zondag 22 april vanaf 10.30 uur organiseert de Vlaamse Volksbeweging (in samenwerking met het OVV) een strijdmeeting in het cultureel centrum Westrand in Dilbeek. Het motto is ‘’naar een Vlaamse staatsvorming”.

De tijd van de staathervormingen is immers voorbij. Het is voor iedere nuchtere, weldenkende mens nu wel duidelijk dat er geen goede Belgische staatshervormingen kunnen zijn. Toch niet voor Vlaanderen, wel voor Wallonië, Brussel en België. Dus gedaan met rommelen in de marge. Op deze strijdmeeting zal het OVV haar alternatief, het enige goede alternatief trouwens, naar voren brengen. Enkel Vlaamse staatsvorming kan in Vlaanderen soelaas brengen.

In een regie van Herwig Van Onckelen wordt u een gevarieerd programma gebracht. Met sprekers als Marc Platel, Kurt Moons en Guido Moons  is de toon al gezet. Elk vanuit hun specialiteit zullen ze aantonen dat het zo niet verder meer kan en dat er een alternatief is. VRT-journalist Wilfried Haesen staat in voor de presentatie en zal de diepsnijdende bindteksten van Anton Aldi brengen. De sensatie van het voorbije Zangfeest Tantris, staat in voor de muzikale noot. Samen met boodschappen van onze partners in het buitenland een ideaal programma voor een strijdmeeting. Een meeting waar geen bewuste Vlaming mag ontbreken.

Laat deze gelegenheid niet voorbij gaan om je Vlaamse batterijen op te laden. Meer info via www.vvb.org en op www.ovv.be.


Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Grote VVB-meeting: ‘Naar een Vlaamse staatsvorming’”

  1. Daniel Deblaere

    Vlaanderen promoten en meewerken aan de toekomstige republiek Vlaanderen kan iedereen o.a. met deze groep : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=429092447117062&set=a.195081797184796.58119.100000489307388&type=1#!/groups/121641071284937/ (Vlaanderen Vlagt (VL2) ) op Face Book!
    PS foto’s, cartoons en krantenknipsels uit alle mogelijke drukwerken zijn welkom bij uw dienaar, Daniël Deblaere Kettingstraat 28 9000 Gent 0488 751 651.

  2. Daniel Deblaere

    ‎”Waardering is wat de armsten zoeken. Wie deze altijd al had, kan zich niet inbeelden wat het betekent ze te missen. Erkend, gewaardeerd, geëerd worden vernieuwt het leven.” ————————–​—— Joseph Wrésinski —–
    Vervang “armsten” door “Vlamingen” … en…

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading