9 comments

 1. Uit respect voor ons, moeten de arabische voetbalploegen de islamitische maan wegdoen uit hun vlag!Wij hebben geen vlaggen met een kruis in, het zou nogal wat woede opwekken denk ik dan!
  Respect komt maar van één kant en wij moeten buigen. Hoe is het zover gekomen dat de eens zo trotse Westerse cultuur zich neerbuigt en prostitueert voor De Arabieren en de Islam en de Moslims! Prostituee vanwege het geld van de Arabieren? De dollar is gekoppeld aan de olie! Hoe dom. Hebben zij respect voor een hoer, de moslims?
  Uiteindelijk niet, want ze zullen haar uitkleden en naakt doen zetten. Ik moet denken aan het laatste bijbelboek, de apocalyps. Zijn wij het die daar beschreven staan, onze Westerse cultuur die zich als een hoer gedraagt die gezeten is over vele wateren en dat zij zal uitgekleed worden en met vuur verbrand??

 2. pure corruptie en vooral “te grabbel gooien van onze culturele waarden” ! Schandalig. Punt.

 3. Wat een geouwehoer weer. Als moslims naar europa komen willen jullie dat ze zich gaan aanpassen en hun cultuur achterwege laten. En als christenen naar moslim landen gaan dan willen jullie je waarden behouden. Stelletje hypocrieten. >:(

  1. Geouwehoer? Wat gebeurt er in de werkelijkheid? Moslims bouwen hier volop moskees en als ze hun zin niet krijgen schoppen ze herrie. Als wij naar moslimlanden gaan moeten we ons aanpassen, anders zijn ze geshockeerd. Dat zijn de feiten.

   Aan wiens kant sta jij eigenlijk?

 4. Nog eens moeten onze waarden veranderen voor het geld van de moslims ,gaan de voedbal vrouwen dan met een boerka lopen ,het is de macht van de olie die de wereld op hun kop zal vallen

 5. Dit artikel is louter een nieuwsfeit; dat heeft Bert reeds gezegd. Of de islam nu goed of slecht is, laat ik hier zelfs in het midden. Maar terwijl een kruis in een islamitisch land blijkbaar een belediging is, kijkt er bij ons nauwelijks nog iemand op van weer maar eens een nieuwe moskee. Blijkbaar moet de verdraagzaamheid van één kant komen, daar gaat het hier om.

  Toch bedankt voor de verdere info.

 6. Dit artikel is louter informatief bedoeld neem ik aan. Bij elk actueeltje een diepgaande maatschappelijke analyse geven lijkt me niet zinvol. Edoch, uw punt is terecht en bij deze weten onze lezers meteen wat meer over de relatie van Qatar met enkele andere Arabische landen.

 7. Het feit dat Qatar reeds grote delen van de Franse economie in handen heeft lijkt me toch belangrijker dan het logo van een of andere club? Komt daar nog bij dat Qatar ondertussen zowat in elk land al een club heeft gekocht, het feit dat dit kan is op zich al crimineel fout. Daarenboven steunt Qatar ACTIEF Salafistische terroristen in Libië, Syrië… waarom staat hiervan niets in het artikel? Het veranderen van een logo is een symptoom, maar het is het systeem op zich dat fout is. De discussie gaat veel verder dan ‘de islam is slecht’…

Comments are closed.