(VIDEO) PvdA-kamerlid John Leerdam stapt op wegens Jaël Jablabla

In Nederland is PvdA-kamerlid John Leerdam opgestapt nadat hij zichzelf hopeloos belachelijk gemaakt had. Een reporter van radio-programma Giel op 3FM vroeg hem bij wijze van grap naar een reactie op de zogezegde ‘vervroegde vrijlating’ van de onbestaande terreurverdachte ‘Jaël Jablabla’. Leerdam wist daarop te melden dat hij de zaak ‘al besproken had met zijn fractievoorzitter’ en dat hij ‘meer wist’. Flagrante leugens, en dus stapte hij op.

Leuke beelden, maar wij voegen er toch dit aan toe: hulde aan de Nederlandse politiek, aan de Nederlandse PvdA en aan John Leerdam. Want in Nederland hebben politici dus mee dankzij een wakkere pers nog het fatsoen om op te stappen wanneer ze betrapt worden op flagrante leugens. In België zijn de 80% rood-groene journalisten niets meer dan partijslaafjes, en blijven aartsleugenaars als Van De Lanotte, Verhofstadt of Dehaene ongehinderd functioneren. Want, zoals Belgicistisch boegbeeld Marc Eyskens ooit terecht zegde: ‘in een normaal land zou ik opstappen, maar niet in dit apenland…’

http://www.telegraaf.nl/s/11851322

3 comments

 1. Dit voorval vertelt ons heel wat over de aard en de mentaliteit van de reële politiek en politiekers: professionneel liegen en bedriegen tegen de sterren op. Het is echt een echte stiel, hoor.

 2. dat moet je nou niet doen hoor lui, dat vitten op 1 man
  ’n beetje dom, dàt wel…maar màg hij soms even wennen
  omdat die interview-jongens wat onbekenden bennen
  en je toch ook als Kamerlid niet alles weten kan ?

  en nee… wij gaan niet zeggen hoe hij heet
  haha…én niet van welke Linkse club hij is…
  want voor je het beseft stinkt iedereen naar vis
  als John-en-alleman de naam van deze Leerdam weet !

  en bovendien valt hij alleen maar even in
  dus Diederik houdt hem wel wat uit de wind
  ja, dank je de donder zeg, dat snapt ‘n kind, maar
  voor de lachertjes onder ons krijgt politiek weer zin…

Comments are closed.