Het Jordaanse persagentschap AlBawaba maakt melding van opleidingskampen in Jordanië. Met ondersteuning van Saoedi-Arabië, Qatar en de VSA worden daar 10.000 Libiërs, die hun sporen verdienden in het islamistische verzet tegen Khadaffi, getraind om de Syrische oppositie te ondersteunen. Hun loon zou een 1.000 dollar per maand zijn, een aanzienlijk bedrag voor die mannen. Het is een zoveelste bewijs dat landen bezig zijn met het opleiden van huurlingen, meestal met radicaal islamistische denkbeelden, om het Syrische regime omver te werpen.

Vorige week werden 50 Turken gearresteerd in Syrië na aanvallen van het Syrische leger op plaatsen waar de Syrische opstandelingen zich ophielden. Door ondervragingen en allerlei documenten die men vond, ontdekte men dat deze mannen opgeleid en betaald waren door de Israëlische Mossad. Het Franse Le Canard Echain en het Turkse Milliyet onthulden dan weer het bestaan van Franse speciale commando’s in de regio die de Syrische opstandelingen zouden opleiden in stedelijke gevechtssituaties. Ook Britse speciale commando’s zouden aanwezig zijn bij de assistentie van gevechtsbewegingen in Syrië zelf. Vanuit Irak komen ook meer en meer jihadisten de grens over om het seculiere Al-Assad regime aan te vallen.

Met de 10.000 Libiërs die men nu gaat inzetten, wordt een zeer gevaarlijk monster geschapen dat men niet lang onder controle zal hebben. Het vormt bijna een spiegelbeeld van de Amerikaanse steun aan de Afghaanse strijders in Afghanistan toen die vochten tegen de Sovjetinval daar. De Afghaanse strijders werden toen opgeleid, betaald en van wapens voorzien door de CIA en de Pakistaanse veiligheidsdienst ISI. Één van de ontvangers van die steun, was Osama bin Laden en zijn latere groepering Al-Qaida. De opkomst van de radicale Taliban later is dan ook direct te linken aan deze buitenlandse interventies.

Hou u alvast maar klaar voor een ander land dat de sharia zal uitroepen als basis voor de wetgeving en christelijke minderheden, of mensen met westerse denkbeelden, actief en zonder medelijden zal vervolgen. Het is alvast allemaal betaald met uw belastingsgeld.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “10.000 islamistische huurlingen klaar om Syrië aan te vallen”

  1. Waarom steunt Israel de rebellen eigenlijk ?

  2. Sirie Assat heeft een vredesverdragd met Israel ondertekent en dat is tegen de wil van de islam landen die wiilen nu de baas worden in sirie zo als in Iran en de andere landen die in de greep van de islam terecht komen ;

Trending

%d bloggers liken dit: