Vanaf deze maand zal ook A. Griffon op regelmatige tijdstippen zijn bijdrage leveren bij de intellectuele verheffing van het volk. Het wordt telkens een programma met klassieke muziek van de middeleeuwen tot vandaag, aaneen gepraat dus door de politieke en socio-economische trendwatcher Antoine Griffon.

Opinie, commentaar, kritiek, interviews en informatie over actualiteit, gebeurtenissen, politiek, media, ethiek en wetenschap. Men bereikt hem met argumenten, niet met schelden. Hij is enkel verantwoordelijk voor wat hij zegt, niet voor wat anderen ervan begrijpen.

In episode 1 gaat onder andere over collaboratie, amnestie en de belangen en strategie van de adel en de franstaligen.

Beluister zeker zijn bijdrage hier: http://podcast.radiorapaille.com/show/geen-minuut-stilte

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: