[VIDEO] Moslim-fundi’s en links verhinderen debat ‘over extreem-rechts’ aan ULB: eigen schuld, dikke bult!

Hilarische beelden van op de ULB, het extreem-linkse Franstalige bolwerk van politiek-correct denken in Brussel: een debat over ‘extreem-rechts’ wordt verhinderd door een stel moslim-fundamentalisten, omdat de uitgenodigde spreker iets kritisch heeft gezegd over boerka’s. De geviseerde journaliste probeert nog te zeggen bij aanvang dat ‘de herrieschoppers extreem-rechts zijn’, maar dat wordt meteen doorprikt als eentje luidkeels ‘wij zijn links’ schreeuwt. Vervolgens zet de alliantie van links en moslim-fundamentalisten de zaak compleet op stelten. Of hoe de laksheid van links tegenover moslims en de hetze tegen rechts nu leidt tot de afschaffing van de vrije meningsuiting in haar eigen universiteitsaula’s. Eigen schuld, dikke bult!

3 comments

  1. Ik zie het er wel van komen dat er bij links een explosie van “islamofobie” plaatsvind. Mede door dit soort incidenten.

  2. Links wil de Westerse beschaving vernietigen en papt daarom aan met moslims omdat die het toppunt van exotisme en achterlijkheid zijn.

Comments are closed.