5 comments

  1. die zijn tekst klopt volledig met of toch bijna met mijn gedachtegang, er zijn sommige dingen dat de mensen gewoon niet willen zien of er gewoon niet aan denken..
    maar het is nu eenmaal zo, ons leven is niet enkel ons leven meer maar wordt gecontroleerd en gestuurd

  2. We leven in het Einde der Tijden….De Film laat zien, dat alles mag en alles kan zonder zich te schamen.Dit is de grote DUISTERNIS in de wereld in die de mensen leven.Ik doe er niet aan mee.De grote Macht is de DUISTERNIS.Als die niet was waren vele mensen gelukkig…De Katholieke Kerk heeft onder anderem mee schuld aan deze Toestanden…De Biechtstoel….Je moet niet aan mijnheer Pastoor zeggen wat je gedaan hebt…Hij kan de zonden niet vergeven…De Gelovigen zijn belogen en BEDROGEN…De Vaticaan Is RIJK geworden van veel Geld te innen waar dat ze niet voor gewerkt hebben….Waar komen al de grote Kerken en Kathredalen van….Den kt er maar eens over na…De vaticaan en de rest wat er in Rome rond loopt behoord tot de italiaanse MAFFIA….

  3. Het filmke is alvast redelijk goed gemaakt.

    Maar hoe serieus moeten we dit nemen? Ik bedoel: is dit een nieuw typetje van een komiek of zo?

Comments are closed.