Groot spektakel onlangs in de klassieke media, toen een Britse vrouw op de metro haar gedacht eens zegde over de vreemdelingeninvasie in haar land.  Er werd opgeroepen haar te identificeren en ze ging de cel in.  De video was op zowat alle websites van de klassieke media te zien.  Om een of andere reden denken we, dat u DEZE video van een zwarte racist op de Franse metro NIET bij hen zal zien.  Maar wel bij RechtsActueel.  

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “(VIDEO) Zwarte racist op Franse metro”

  1. Wat is de multikul toch een enorme verrijking voor onze beschaving! Het brengt ons niet alleen alles wat er nog aan civilisatie onze ontbrak, maar, hallejullah, eindelijk zullen we worden verlost van de absurditeit van de vrijheid van godsdienst, van de verdorven vrijheid van meningsuiting, van welke heiligschendende mensenrechten ook,, van alle tot mislukking gedoemde kansen op vooruitgang en verbetering. Het zijn de ver op het gebied van humanisatie achtergebleven kulturen, vertegenwoordigd door de uitgestotenen van hun eigen samenleving, die ons gratis en voor niets zullen inwijden in de kunst en de geheimen van de criminaliteit (van diefstal tot verkrachting, om te besluiten met moord), het toppunt van menselijke beschaving. Waar mijn verstand echt bij stilstaat is dat die bende graaiers die het profitariaat (want een democratische staat is dat niet) “Europa” bevolken dat nog met luide stem toejuicht en met open armen ontvangt! Bah! .

  2. Die Engelse vrouw had gewoon gelijk. Haar land wordt overspoeld door het demografisch overschot van Afrika.

Trending

%d