In het Europees parlement startten Vlaams Belang (Philip Claeys), Lega Nord (Provera) en FPÖ (Mölzer) zopas een internationaal initiatief tegen de genocide op de blanke boeren in Zuid-Afrika.  Ook de Nederlandse PVV van Geert Wilders roert zich:  Europees parlementslid Lucas Hartong gebruikte de Durban-klimaatconferentie als aanleiding om eens de waarheid te zeggen over de manier waarop jonge ANC-politici oproepen tot genocide.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Lucas Hartong (PVV) tegen genocide op boeren in Zuid-Afrika”

 1. Lucas Hartong blijkt in deze een man met de kracht van een overtuiging te zijn!
  Hulde aan deze dappere man, om is recht voor z’n raap het schrijnende lot van die Blanke Boere onder de aandacht van egalitair dus (extreem-)links Europa te brengen!

  Nu maar is afwachten of we überhaupt een reactie van hen hierop krijgen….
  Ik vrees van niet….
  (KNIPKNIP – de schaar van RechtsActueel)Stelletje SELECTIEF verontwaardigden.

 2. Afrikaners (ook Boere genoem) in Suid-Afrika is dankbaar teenoor die PVV (en in die besonder de Heer Rob Verreycken) vir die gebaar om as’t ware “die nuus te breek” en namens die Afrikaner/Boertevolk aan die wêreld te vertel wat werklik in Suid-Afrika gebeur.
  Na meer as 17 jaar se probeer kon die gewone landsburgers nie daarin slaag om die boodskap aan die buitewereld oor te dra nie. Individue in Suid-Afrika het wel aan individue in Europa hul kommer oor die wantoestande in Suid-Afrika uitgespreek, maar nog nooit wou die politici en die massa-media aandag aan die saak gee nie. Ons dank gaan ook uit aan de Heer Philip Claeys van Vlaams Belang in België, wat namens die Vlaamse volk vir ons in die Europese Parlement in die bresse getree het.
  Aan almal wat reeds iets positiefs gedoen het, maar ook aan diegene wat in die toekoms vir die Afrikanervolk gaan veg, ons hartlike dank.
  Peter George Murray, Vrijstaat, Zuid-Afrika.

 3. Jammer, hij staat er maar ongemakkelijk bij!!

 4. Genocide op blanken door zwarten in Zuid-Afrika? Maar dat is toch volstrekt onmogelijk!!! Men moet per definitie blank zijn en dan het liefst Ariër van afkomst om genocide te kunnen plegen. Anders gekleurden vermogen dit niet! Vraag het maar aan de Belgische Commissie voor de Inquisitie vanr autochtonen.

Trending

%d bloggers liken dit: