Het Centrum voor Inquisitie tegen de vrije meningsuiting heeft bekend gemaakt dat het een dossier opent tegen Filip Dewinter vanwege een provocerende uitspraak op het spreekgestoelte van het Vlaams parlement.  Het Centrum weet perfect dat het Dewinter juridisch niets kan maken – maar heeft een andere agenda:  de TV-zenders die live uitzenden vanuit het parlement bedreigen, om zo de laatste toegang van het VB tot de media af te sluiten.

Op eerste zicht leek het een vroege aprilgrap: het Centrum met de misleidende naam ‘voor gelijkheid van kansen en racismebestrijding’ (CGKR) opent een dossier tegen Filip Dewinter.  Die had, als verkozen parlementslid in het kader van een parlementair debat, een provocerende opmerking gemaakt over Roma-zigeuners:  ‘Rovers, Overlastjunkies, Messentrekkers en Agressievelingen’, zo klonk het.  Nu mag men ervan uit gaan dat het Centrum over juristen beschikt, en die zullen wel artikel 59 van de Grondwet kennen: ‘Geen lid van een van beide Kamers kan worden vervolgd of aan enig onderzoek onderworpen naar aanleiding van een mening of een stem, in de uitoefening van zijn functie uitgebracht.’  Het spreekgestoelte van het parlement is dus zowat de laatste plaats in dit land waar échte vrije meningsuiting geldt.

Maar bij nader inzien blijkt de zet van het Centrum ingegeven door een doortrapte  achterliggende agenda.  In de loop van de voorbije decennia is de politiek-correcte kerk erin geslaagd om het VB in diverse stappen van het scherm te weren: eerst door de succesvolle uitzendingen door derden af te schaffen (tenzij die voor godsdiensten en vakbonden), dan door een nota te laten aannemen die het VB vrijwel volledig bant uit VRT-uitzendingen, en tenslotte door het strikt toepassen van het feitelijke mediacordon door de 80% groen-rode journalisten in dit land.

Ongewild is echter een gaatje geslopen in het cordon: de live-uitzendingen door TV-zenders en digitale zenders van het vragenuurtje in het parlement.  De parlementair die daar nu verschijnt, verschijnt live en zonder censuur in de huiskamers.  Iets wat Dewinter uitstekend begrepen heeft.

Door nu een dossier op te starten, kan het Centrum echter de zenders die de beelden hebben uitgezonden intimideren.  Het kan en zal hen bedreigen met vervolging:  Dewinter is onschendbaar, maar de zender die de beelden tot in de huiskamer transporteert niet.  Die TV-zenders kunnen aangepakt worden zoals men de VZW’s rond het toenmalige Vlaams Blok heeft aangepakt: als organisaties die ‘meewerken’ aan ‘racisme’…

De kans dat hierover iets publiek zal gemaakt worden is natuurlijk zeer klein.  Maar wij durven voorspellen dat u binnenkort censuur en live-censuur in actie zal zien, waarbij de bekende 5 seconden vertraging in Amerikaanse live-uitzendingen in het niets zal verzinken.  Bij de live-uitzendingen van het vragenuur in het parlement zullen de parlementaire vragen van VB’ers verstopt worden achter ‘duiding’, panelgesprekjes en interviews met anderen, zoals dat ook nu soms al het geval is…  En de Belgische schijndemocratie zal weer gered zijn.       

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Dewinter en Roma: Centrum Inquisitie gaat TV-zenders bedreigen”

  1. Idd. Als een vb-er het woord heeft, verschijnt er plots een interview met een of andere nitwit over drie maal niks.

Trending

%d bloggers liken dit: