Volwassen Marokkanen timmeren verstandelijk gehandicapt kind in elkaar in Utrecht

We zijn van de verdraagzame verrijkte multiculturele chaos al één en ander gewend, maar af en toe knippert een mens toch nog eens met de ogen.  In Nederland zoekt de politie twee ‘licht getinte’ heren, wellicht Marokkanen, die een busje met gehandicapte kinderen hebben klemgereden, de deur hebben opengetrokken en een 13-jarige verstandelijk gehandicapte jongen in elkaar hebben geslagen.  Die jongen had immers een ‘respectloos’ gebaar naar de heren gemaakt; dat de gehandicapte niet wist wat dat betekende speelde geen rol.  

Ziedaar de tekst van het opsporingsbericht op  http://www.rtvutrecht.nl/programmapagina/artikel/2/398229:

WOENSDAG 2 NOVEMBER – Een absurde mishandeling in Utrecht. Een verstandelijk gehandicapte jongen wordt op de Marnixlaan in elkaar geslagen door twee volwassen mannen. Ze vallen hem aan in het busje waarmee hij van school wordt gehaald.

Middelvinger

Op dinsdagmiddag 27 september wordt de 13-jarige jongen van school gehaald met een busje voor speciaal leerlingenvervoer. Tijdens de rit steekt hij zijn middelvinger op naar twee mannen in een blauwe Peugeot 207. Als het busje vervolgens bij de rotonde Marnixlaan-Van Hoornekade voor het rode verkeerslicht stopt, wordt hij klemgereden door de Peugeot.

Aftuigen

De twee mannen stappen uit de auto. Zij trekken de deur van het busje open en beginnen de jongen in zijn gezicht te slaan. De chauffeur probeert de mannen tegen te houden en hij zegt nog dat er zieke kinderen in de bus zitten, maar het is tevergeefs.

De agressievelingen gaan door met het slaan van de jongen. Hij krijgt een groot aantal harde klappen totdat het de chauffeur lukt om, samen met een vrouw die te hulp is geschoten, de mannen weg te trekken. Ze gaan terug naar hun auto en rijden snel weg.

Signalement

-De mannen zijn licht getint, vermoedelijk van Marokkaanse afkomst.
-De jongste van de twee is ongeveer 40 oud, en de oudste ongeveer 60.

Weet u meer van deze twee mannen die op lafhartige wijze een verstandelijk gehandicapte jongen hebben mishandeld? Of kent u de vrouw die heeft geholpen om de mannen van de jongen vandaan te trekken? Belt u dan naar 0800 – 6070. Blijft u liever anoniem? Dan belt u 0800 – 7000.

11 comments

 1. Bewijs nummer 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
  va, het politiek-correct adagium ; “diversiteit is een verrijking”(sic)

 2. Een opvoedkundig tikje op tijd en stond zo wordt de wereld terug gezond…!!!

 3. Wat politie ik ben belg en woon zelfs niet graag meer in men eigen land ,laks kun je dit niet noemen ,en het heeft zeker niets met rasisme te zien voor mij zouden ze levenslang krijgen wat ben je met een werkstraf tegenwoordig,of terug sturen zonder pardon ,ze moeten nederland of belgie kennen van binnen & van buiten
  in de de bak & uit de bak als je weet wat ik bedoel kijk eens naar griekenland daar is de kriminaliteit het minst…………………………….mvg

 4. Moslims zijn toch per definitie verstandelijk gehandicapt, dus je kan hier spreken van een “afrekening binnen het milieu”.

 5. Of dat die jongen nu gehandicapt is of niet dat doet er niet toe,je geeft een 13 jarigen geen pak slaag,dit alleen al is strafbaar,noemen ze dat niet kindermishandeling,en dat voor één vinger???Hoeveel Marokkanen moest ik dan wel in mekaar slaan die hun middenvinger naar mij uitstaken?Probleem is,doe het maar eens je overleeft het waarschijnlijk niet!

 6. Het is de schuld niet van de marokkanen maar van onze geliefde politici ze leven in de wolken en laten het land vollopen met het laagste van het laagste rifrafje van deze planeet.
  Want ik wil nog wedden dat de marokkanen nog een schouderklopje zullen krijgen en een premie voor hun verplaatsing…

Comments are closed.