Door de crash van de Gemeentelijke Holding, veroorzaakt door de domheid en onkunde van de drie traditionele families waaronder de PS, verliezen alle steden en gemeenten miljarden euro’s en de stad Brussel 900.000 euro per jaar.  Alle burgers zullen de volgende jaren de rekening betalen via stijgende belastingen.  Antwoord van Freddy Thielemans, PS-burgemeester van Brussel, op de vraag van krant De Tijd ‘wie is er verantwoordelijk?’:  ‘Daar zeg ik niets over. Dat is niet mijn probleem.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Citaat van de dag: PS over G-Holding: ‘Niet mijn probleem’”

 1. Het word stilaan tijd dat de burger zijn stoute schoenen aan gaat trekken. en eisen gaat stellen.
  wij moeten een Directe democratie eisen.
  Stem voor
  http://www.facebook.com/lists/1849196888804
  en de burgers zullen het laatste woord hebben!

  ik vraag aan de burgers een ding! één stem, Uw stem! zodat jij mee zou kunnen beslissen over uw lot , het lot van je ouders en het lot van je kinderen. het is uiteindelijk de burger die de rekening betaald! vandaag zien wij hoe de particratie heerlijk met onze centen zitten te feesten, de politici verdienen terwijl ze er niets van bakken een ex premier die zijn zakken vult de ps die zijn stad onveilig maakt door antiwesterse culturen toe te laten en een erkenning te geven aan een geloof dat misdaden begaat tegen de rechten van de mens.
  Wel mede mensen jij hebt de kans zelf hieraan iets te veranderen jij bent hem nu ik heb je getikt !

Trending

%d bloggers liken dit: