In afwachting van de nabeschouwing van onze hoofdredacteur aangaande het gebeuren in Libië geven we even de reactie mee van de  Russische eerste minister Vladimir Putin. Hij stelt zich de vraag met welk recht de NAVO handelde om Khadaffi te doden. Kijkt u zelf even mee.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “[VIDEO] Vladimir Putin: “Met welk recht doodde NAVO Khadaffi?””

  1. Aan de beelden zie je hoe moslims zijn. Dezelfden die nu onder het schreeuwen van Allah is Groot ! Khaddafi lynchten vielen tot een jaar geleden in het stof voor Broeder Leider. Slavernij en tirannie is de enige geschikte bestuursvorm voor moslims. Met de tirannen weg regresseert N Afrika en het M Oosten naar de tijd van de grote Profeet Mohammed, door en door achterlijke barbarij. Diep triest dat W Europa daar aan mee geholpen heeft, net zoals in 1999 in Kosovo.

  2. Ja, met welk recht? Wie de beelden van een hevig bloedende Khadaffi heeft gezien, kan zich niet voorstellen dat we te maken hebben met de voormalig leider en inwoners van een land wat onvoorstelbaar rijk is aan grondstoffen. We zouden ons eens voor moeten stellen dat we, na de grote Europese volksopstand in 2013, de voorzitter van de Europese Raad uit een rioolbuis sjorren onder het roepen van leuzen als “god is groot!” om hem vervolgens wat minder deftig over de kling te jagen?

    1. Ja stel je voor dat we Eric van Rompuy uit een afvalcontainer moeten halen als onze bevolkingen het EU-monster eindelijk beu zijn.

Trending

%d