Steden Tegen Islamisering (STI) verspreidt internet-filmpje “Een moslim kan nooit een democraat zijn”

Steden Tegen Islamisering verspreidt een Engelstalig filmpje waarin de meest controversiële uitspraken van Sharia4Belgium-leider Abu Imran worden gebundeld. In het filmpje reageert STI-voorzitter Filip Dewinter op de uitspraken van Abu Imran. Met het filmpje wil STI via internet aan niet-Nederlandstaligen duidelijk maken wat de extreme standpunten zijn van hier verblijvende islamfundamentalisten.

4 comments

  1. Abu Imran was voor dat hij het Licht van Allah gezien had een ordinaire BTW-oplichter en vervalser van autopapieren in Boom. Toen liep hij ook niet in die soepjurk rond. 80 % van de moslims in Europa zouden onmiddellijk terug gestuurd moeten worden.

  2. Het Belgische volk is gestraft door dit soort van oeroude en onbekwamen met menselijke gevoelens toe te laten. De schuldigen zijn degene die ze toegelaten hebben en moeten afgestraft worden en dat gespuis moet ophouden van de Westerse cultuur te dwarsbomen.

    1. De massa “gematigde” moslims staan achter Oom Abu van de Sharia, zoals ze ook de Jihad-martelaars als helden beschouwen. De slagkracht en invloed van die clowns is veel groter dan je denkt.

Comments are closed.