Di Rupo I: Niet in mijn naam!

De Vlaamse Volksbeweging is erg teleurgesteld omdat het duidelijke signaal van de Vlaamse kiezer op 13 juni 2010 niet werd vertaald in een grondige en toekomstgerichte staatsomvorming. We krijgen een klassieke Belgische staatshervorming die binnen de kortste tijd weer zal moeten gevolgd worden door een nieuwe poging. Maar voor dat povere resultaat wordt wel een zware prijs betaald.

Onder de slogan ‘Niet in mijn naam!’ voert de VVB een campagne tegen deze gang van zaken. In het YouTube-filmpje hieronder wordt het pamflet van de actie voorgesteld.

Het pamflet kunt u hieronder als PDF openen door op de afbeelding te klikken. De VVB hoopt dat u het pamflet en het filmpje massaal mee helpt te verspreiden. Steun deze VVB-actie ook op Facebook en laat er je stem horen! (klik hier)

Op de webstek van de VVB vindt u een verzameling verwijzingen naar lezenswaardige teksten en meer uitleg bij de tien punten uit de akkoorden die in het pamflet worden behandeld.