Politiek racisme in Vlaanderen: het is in het leven van Vlaamsnationalisten een dagelijkse realiteit.  Op school, op het werk, in de privésfeer: de linkse onverdraagzaamheid eist overal zijn tol.  Een kras staaltje daarvan werd gisteren vertoond in Balen, waar een kind van 2 uit een kinderopvang werd gegooid omdat zijn papa een ‘foute’ Vlaamsnationale mening heeft!  

De meeste ouders met jonge kindjes hebben geen andere keuze dan hun oogappeltjes te laten opvangen door een onthaalmoeder. Zo ook onze Rechts Actueel-medewerker en provincieraadslid voor Vlaams Belang Bert Deckers. Sinds het begin van dit nieuwe schooljaar ging zijn zoontje van 2 jaar naar een erkende onthaalmoeder in Hulsen-Balen. De sfeer was opperbest. Tot gisteren. De onthaalmoeder liet telefonisch weten dat het kindje niet meer welkom is omdat zijn “papa werkt voor het Vlaams Belang”.  Die informatie had men verkregen via de fiche die Bert weken geleden had moeten invullen.

Vandaag heeft het kindje met andere woorden geen opvang. Beide ouders staan uiteraard met de rug tegen de muur en minstens één van hen is nu verplicht om thuis te blijven. De centrale van de kinderopvang is niet gediend met deze gang van zaken en liet al verstaan de nodige maatregelen te nemen tegen deze weigering tot opvang. Wat deze maatregel zal zijn is nog niet geweten. ‘Zulks een voorval had men namelijk nog nooit meegemaakt en men kondigde aan dat ze dit ook niet meer wilden meemaken’, aldus een verbijsterde Bert.

Het toppunt van al is dat Bert Deckers de keuze had uit twee opvangmoeders. Een blanke en een Aziatische. Kwaliteit primeert voor Bert en hij koos samen met zijn vrouw voor de Aziatische opvangmoeder. Deze kwam kindvriendelijker over, professioneler en zo meer. Met andere woorden, Bert hield zich ver af van iedere vorm van vooroordelen op basis van afkomst…  Maar de Aziatische opvangmoeder van haar kant blijkt nu een harde linkse politieke raciste.  De échte onverdraagzaamheid in dit land zit nog steeds bij links.

Bert zal nu in eerste instantie het beruchte Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding contacteren met deze pure vorm van discriminatie. Naargelang hun antwoord zal er verder een klacht worden neergelegd tegen deze onthaalmoeder. ‘Het kan niet dat iemand op basis van de politieke voorkeur van de papa kindjes weigert’, zegt Bert strijdbaar.  ‘Deze dame dient dan ook haar erkenning als onthaalmoeder te verliezen, zoveel is duidelijk’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Zoontje (2 jaar) van Vlaamsnationalist buitengegooid door onthaalmoeder wegens politieke overtuiging vader”

 1. […] 30 september publiceerden we hier op RechtsActueel voor het eerst het bericht dat het zoontje van 2 jaar van onze medewerker Bert Deckers door een onthaalmoeder van Chine… Het bericht werd opgepikt door de nationale media, en kreeg heel wat aandacht in Het Laatste Nieuws […]

 2. Politiek-Correcte Doofpot putgraver

  Ik zit al diep, nog 8 meter en ik kom boven bij onze antipoden in Nieuw-Zeeland, ik zal het huidig conflict er nog bij in proppen zodat eerstdaags in Nieuw-Zeeland een nieuwe petroleumbron opspuit : onze verteerde doofpot-roerselen baten dan toch nog elders….Kan iemand een koud blikje bier aan een lange koord naar beneden laten zakken ? Niet gooien zoals gisteren , mijnen nek ziet er nog vol blauwe plekken van …..

 3. Een duister, gefrustreerd sujet dat zichzelf ‘journalist’ noemt, drong een paar jaar geleden binnen bij een onthaalmoeder in Hoboken. Hij lokt er een gesprek uit en filmt het met een verborgen camera.
  Het was niet zomaar wat sensatie jagen. Het was een georganiseerde haatraid. Een professionele samenwerking tussen de VRT en de kranten. Immers, de ochtend na de uitzending van Koppen verschijnt hetzelfde verhaal in alle kranten, rijkelijk geïllustreerd met foto’s uit de stiekem opgenomen film.
  Kranten worden niet gemaakt om 21 uur. Dit verhaal was al veel vroeger onder embargo doorgespeeld. De VRT zou met de primeur uitpakken, de kranten zouden onmiddellijk daarna het aangeschoten wild lam slaan en daarna zou Katleen Cools, de Wolvin van de VRT-SS, er in Terzake voor zorgen dat het slachtoffer afgemaakt werd. Zo werkt dat mechanisme.
  Katleen Cools zette zonder ophouden de administrateurgeneraal van Kind&Gezin onder druk. Die bleef de hele tijd herhalen dat ze eigenlijk geen enkele professionele reden had om een onthaalmoeder, die niet eens in hun dienst werkt, te brandmerken, te broodroven en te isoleren. Uiteindelijk werd toch een reden gevonden: het gedachtegoed! En de trut ging door de knieën.
  Het is nu wachten tot heel die circus in gang schiet om ook dit politiek racisme de kop in te drukken. Hoe naïef ik wel ben zal vlug blijken meen ik.

 4. Allochtone kinders zyn dan wel vollop welkom…
  Begrijpen wie kan…

 5. Toon Masscho, Berendrecht.

  Hoe zal “kind en gezin” daarop reageren ??? Herinner U de zaak van de Hobokense onthaalmoeder, nog niet zo heel lang geleden, die haar erkenning verloor omdat haar man zogezegd een “neo-nazi” was. Laat je niet doen Bert.

 6. Dit is schandalig!!! Maak er een gerechtszaak van Bert. Nie plooien !

 7. Een regelrechte schande. En de titel had gerust ‘Vlaams Belanger’ mogen vermelden, want het gaat tenslotte om het feit dat Bert Deckers lid is van Vlaams Belang. Ik ben benieuwd hoe verontwaardigd de traditionele media gaan reageren. Juist … niet dus.

 8. daarom vlamingen het is ook tijd is voor actie’s te ondernemen laat een privé bericht achter op http://www.facebook.com/#!/groups/273721395981123/ of http://www.facebook.com/#!/rikke.vleugels VLAANDERENVRIJ

 9. Ons dochter kreeg geen “geboortefeest” in Kortrijk omdat wij….. Vlaams Belangers zijn

 10. Ben je nu ‘links’ or ‘rechts’… dit is een schande, en inderdaad… het bewijst weerom de onverdraagzaamheid van de ‘linkerzijde’.

 11. Ben ook eens curieus of Bert deze zaak zal winnen! Of zal het linkse CGKR toch kiezen voor het ‘eigen volk’ (lees: de rode, Aziatische onthaalmoeder)? In ieder geval, ik steun je vanop afstand, Bert! Ik moet mijn politieke overtuiging ook wegsteken op m’n werk in Sint-Agatha-Berchem, waar ik duidelijk een rode chef had, die niet kon hebben dat ik voor m’n Vlaming-zijn opkwam in Brussel!

Trending

%d bloggers liken dit: